Skriv ut

Skapa PDF

Dag Hammarskjölds väg 2, Ideon

lund

Hyr ett helt hus med egen takterrass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 489 - 1 150 m²
Karta

Information

Beskrivning

I direkt anslutning till Ideon och Lunds universitetsområde och med grönskan runt hörnet ligger Kvarteret Benzelius. Här erbjuder vi kontor för 25-27 medarbetare i rumsindelad planlösning. Kontorsrummen rymmer upp till två medarbetare. Centralt placerat i lokalen finns ett rymligt pentry och pausrum. Här finns också mötesrum för upp till 10 personer. Lokalerna har en hög standard med fina ytskikt, parkettgolv i alla kontorsrum och komfortkyla. Behöver du plats för fler medarbetare har du möjlighet att hyra upp till tre våningar ovanpå varandra. Då hyr du ett helt hus och får plats med 60 medarbetare - med tillgång till en egen takterrass!

Planlösning

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 489 1 150

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i ett lummigt och grönskande område med närhet till restauranger, hotell och IDEON. Restaurang Finn Inn ligger i kvarteret. LTH och Ekonomihögskolan finns inom gångavstånd, ca 5 minuter.

Parkeringsmöjligheter/garage

Fastigheten har egen parkering.

Närservice

I anslutning till Kvarteret Benzelius finns flera lunchrestauranger, närservice och butiker.IDEON, LTH och Ekonomihögskolan finns inom gångavstånd.

Kommunikationer

Kommunikationerna är mycket goda med flera busshållsplatser i närheten som trafikeras av busslinjer från både Malmö och Lund C. På 10 minuter cyklar du hit från Lund C. Kvarteret Benzelius ligger också nära motorväg och andra stora förbindelseleder. Kring fastigheten och kvarteret finns gott om parkeringsplatser.

Sökhjälp