Skriv ut

Skapa PDF

Sundbybergsvägen 1, plan 9, Solna

stockholm

Ljust kontor med skyltläge.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

615 m²

Karta

Information

Beskrivning

Här finns en ljus lokal med bra planlösning för ett förtag i mellanstorlek. Idag är lokalen rumsindelad och avser ca 25-30 medarbetare men kan göras om till en mer öppen lösning. Lokalen klarar då ett ca 40-tal arbetsplatser i traditionell sittning. Rummen är idag byggda med klassiska ekpartier men kan gå att få i husets nya materialstandard, se bilder. Solna Access har en trevlig och gemensam receptionen som tar mot och aviserar besökare samt sköter om bokningar till den uppskattade konferensavdelningen. I entréplan finns även populära Restaurang Solna Access som besöks av såväl husets hyresgäster som från externa matgäster. Här finns också ett kafé med tillhörande lounge där man kan slå sig ner med en kaffe på maten eller för ett informellt möte. För den som vill lägga sin träning i anslutning till arbetstiden, finns en fullt utrustad motionsanläggning (Iform) för styrke- och konditionsträning.

Planlösning

Utförande

Övrigt

Övrigt

Fastighetsbeteckning: Albydal 3 Byggår: 1979 Ombyggnadsår: 2003 Arkitekt: Kjessler & Mannerstråle Teknisk info: Fastigheten är utrustad med fjärrvärme och fjärrkyla.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 615

Omgivning

Omgivning/natur

Solna är en mötesplats för bostäder och butiker, företag och fritid. 45 000 personer pendlar dagligen till något av de 8 000 företag som verkar i kommunen och inom en radie av 1,5 km från Solna Access bor ca 42 000 människor. Strax åt sydost hittar du Karolinska Institutet för forskning och utbildning och åt nord Sveriges nationalstadion för fotboll, Friends Arena. Många spännande byggprojekt är även på gång i Solna, bl a byggs ett nytt universitetssjukhus, en ny nationalarena för fotboll och fler bostadsområden.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkeringsmöjligheter utomhus och i garage för hyresgäster och utomhus för besökare.

Närservice

Solna centrum ligger på 7 minuters promenadavstånd. Här finns ett brett utbud av restauranger och ca 100 butiker. Därutöver fyra banker, post, apotek, Systembolaget, bibliotek, kommunkontor och hotell. En komplett förteckning över butiker och service i centret hittar du i dess entréer.

Kommunikationer

Lättillgängligt med bil genom närheten till E4 och Solnavägen.  T-banans blå linje stannar vid Solna Centrum. Busslinjerna 506, 507, 508 och 70 passerar precis utanför och fler finns vid Solna Centrum där du även hittar direktbussar till både Arlanda och Bromma flygplats. Vid Solna station finns pendeltåg.

Sökhjälp