Skriv ut

Skapa PDF

Englundavägen 7, Solna Business Park

solna

Här har Du alla möjligheter att själv påverka hur Din nya kontorslokal ska bli. Vi har en betong ren yta som vi skräddarsyr till Dig och ditt företag.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 108 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Den lediga lokalen ligger i Solna Business Park, den dynamiska företagsparken med det bästa företagsklimatet. Lokalen ligger på våning 2. Kontorslokalen har ett generöst ljusinsläpp från tre håll och en ljus entré. Passar perfekt för företag som behöver en representativ entré. Vilken lokal ser ni framför er? Här kan ni vara med och påverka in i minsta detalj. Här sitter du vägg i vägg med några av Sveriges mest välkända företag, exempelvis Coop, ICA, Unilever, Orkla, Candy King, SBAB med flera. Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Utförande

Byggår

1977

Renoveringsår

2008

Våningsplan

2

Planlösning

Lokalen är idag en så kallad råyta. Det betyder att ni som hyresgäst får vara med och bestämma allt från planlösning till materialval och färgval. Är ni intresserade av att skräddarsy en lokal efter er verksamhet har ni hittat rätt lokal.

Övrigt

Övrigt

Garageparkering och markparkering finns i anslutning till fastigheten. Cykelparkering finns i grannfastigheten där det även finns dusch och möjlighet att torka blöta träningskläder.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 1 108

Omgivning

Omgivning/natur

Ett dynamiskt, växande område med Sveriges bästa företagsklimat. Solna Business Park lockar många företag med sitt exceptionellt bra kommunikationsläge, god infrastruktur och bra serviceutbud. Få områden har redan från början planerats för expansion och företagande som Solna Business Park. Det är därför som så många stora företag har valt att etablera sina huvudkontor här - SBAB, Coop, ICA, Unilever, Orkla, Evry och Veidekke för att nämna några. Solna Business Park har sedan länge ansetts vara en företagspark i absolut toppklass.

Närservice

I Solna Business Park blir det enkelt för era medarbetare att sköta sina vardagsärenden. Här finns bland annat ICA Maxi, ett flertal gym, företagshälsovård, apotek, biluthyrning, frisör, kemtvätt och bilvård (två gånger om året anordnar Mekonomen däckbytardagar då priserna är rabatterade). Vill man shoppa så ligger centrala Sundbyberg på 5 minuters gångavstånd. Naturligtvis finns här också bra restauranger, både för luncher, affärsmöten och after work. Ett exempel är Pontus in the Park, i regi av Pontus Frithiof, som erbjuder både affärs- och expressluncher. Läs mer om Solna Business Park på http://www.solnabusinesspark.se.

Kommunikationer

Pendeltåg och tunnelbana är på 5 minuters gångavstånd från kontoret och tvärbanan har en egen hållplats i Solna Business Park. Du har också tillgång till 14 busslinjer samt regional- och fjärrtåg. Bromma och Arlanda flygplats nås via buss som stannar strax utanför området. Med bil nås området mycket enkelt via Frösundaleden från E4/E18 alternativt via Ekenbergsvägen från Solna/Sundbyberg.

Dokument

Sökhjälp