Skriv ut

Skapa PDF

Elektravägen 79-81, Västberga

hägersten

För inflyttning 2019!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 10 000 - 60 000 m²
Tillträde: 2019
Karta

Information

Beskrivning

FastPartner planerar nu för att utveckla 60 000 kvm nya lokaler med inriktning mot produktion, lätt industri och kontor. För rätt hyresgäst innebär det obegränsade möjligheter att etablera sig på ett av Stockholms mest intressanta områden. För inflyttning 2019.

Utförande

Teknisk information

Takhöjd

3 m

Lokalen kan nås via

- lastbil - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 10 000 60 000

Omgivning

Omgivning/natur

Västberga har genom stadens expansion utvecklats till det mest centrala arbetsområdet i Stockholm. Västbergas absoluta fördel är det strategiska läget med direkt anslutning till E4/E20, Essingeleden, Södra Länken och dess närhet till Stockholm City. Det unika läget har gjort att området har haft en stark utveckling med flera nya etableringar under de senaste åren.

Övrig information

Övrigt

Västberga har delvis fortfarande karaktär av logistikområde med flera av de största logistikföretagen som hyresgäster men det finns även plats för de mindre företagen med inriktning mot industri och produktion. Området har de senaste åren ändrat karaktär och allt mer utvecklats mot högteknologisk forskning och produktion, där FastPartner tillsammans med bl a Sandvik och Nobel Biocare varit en av de drivande aktörerna. FastPartner är en av de största fastighetsägarna i området, med fastigheter vid Västberga Entré. Strategiskt placerade i början av området och med Västberga Handelsplats som granne ger alla förutsättningar för att fortsätta den framgångsrika utvecklingen av området.

Dokument

Sökhjälp