Skriv ut

Skapa PDF

F O Petterssons gata 24, Högsbo/Sisjön

västra frölunda

Kontorslokal i Högsbo med gott kommunikationsläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 2 500 m²
Tillträde: Omgående
Karta

Information

Beskrivning

Flexibelt kontor med bästa läge i Högsbo, här kan vi erbjuda ytor från 300 m2 upp till en sammanhängande yta om ca 2500 m2.

Utförande

Planlösning

Kontorslokal i Högsbo om totalt ca 1074 m2 uppdelningsbar från ca 441 m2.

Övrigt

Övrigt

Relier är Sveriges största förmedlare av kommersiella lokaler, under 2013 så förmedlade vi 95 000 m2 lokalyta. Vi har uppdrag av fastighetsägare och andra företag som önskar hyra ut sina lediga lokaler. Relier kan erbjuda Er hela vårt kontaktnät och kostnadsfritt presentera er intressanta lokaler. En kontakt med oss ger 1000 lokalalternativ i Sverige, kontakta oss redan idag så tar vi ett förutsättningslöst möte. Besök gärna vår hemsida, www.relier.se, för fler alternativ och mer information.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 2 500

Omgivning

Omgivning/natur

Högsbo/Sisjön är norra Europas största industriområde och det ligger endast en kort biltur från centrum. Området har ett stort utbud service allt från lunchrestauranger till stora butikscentra samt banker o övrig service. I Högsbo/Sisjön återfinns lokaler och fastigheter för kontor-, lager- och butiksverksamhet. Området avgränsas med Högsbo i norr och med Sisjön i söder. I öster gränsar området mot Mölndal och Frölunda i väster. Genom området går Söderleden, som är en motorled från E6 till Hisingen och centrala Göteborg.

Närservice

All service finns i området.

Kommunikationer

Det är bra med kommunikationer med buss i området. I norra Högsbo ligger knutpunkten Marklandsgatan där alla spårvagnar och bussar i området stannar. Via Marklandsgatan kan man ta buss vidare genom Högsbo eller ner till Sisjön i söder.

Sökhjälp