Skriv ut

Skapa PDF

Kistagången 16, rum 15121, Kista

kista

Fullutrustat trevligt kontorsrum för 1 person för 5800:-/månad inkl Kontorspaketet! ERBJUDANDE: Hyresfritt under december.

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor, Kontorshotell

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

10 m²

Tillträde

Enligt överenskommelse

Karta

Information

Beskrivning

Quick Office i Kista hyr ut kontorsrum , kontor, lokal!er, mötesrum och konferensrum Smakfullt inrett kontorshotell med fullservice. Kontoret håller hög klass och servicenivå. Mötesrum och konferensrum Boka ditt mötesrum och konferensrum från en timme och uppåt för 2-12 personer enkelt på vår hemsida www.quickoffice.se. Företagsadress För dig som inte har behov av en kontorsplats men som behöver en attraktiv adress för ditt företag kan hyra Företagsadress. Dropdown arbetsplats Som hyresgäst hos Quick Office kan du även bjuda över dina samarbetspartners att sitta på våra dropdown-platser. Hög servicenivå Vi har bemannad reception som tar hand om våra hyresgäster och besökare på ett personligt och professionellt sätt. IT Hög kvalitet på kringutrustning är en självklarhet för oss. Därför erbjuder vi naturligtvis snabba och stabila IT-lösningar.

Utförande

Våningsplan

5

Övrigt

Övrigt

Rum 15121 för 1 person för 5800:-/månad inkl kontorspaketet! Hyresfritt under december 2016 om du tecknar avtal from 1/1 2017. Bild visar exempel på rum för 1 person. I kontorspaketet ingår följande tjänster och service: - Reception med kund- och paket/posthantering - Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet - Internetuppkoppling 100Mbit via fiber - Konferensrum/mötesrum, bokning görs via quickoffice.se - Kontorsmöbler - Kaffe - Utskrifter och kopiering i sv/v och färg - El, värme, fastighetsskatt. - Städning.

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 10

Omgivning

Omgivning/natur

Vi ligger i direkt anslutning till Kista Galleria med affärer, restauranger och kommunikation. Kista rankas som norra Europas ledande Science Park och många av Kistas företag är världsledande inom data och Telecom.

Kommunikationer

Bra kommunikationer 3 min från tunnelbana, flygbuss och centrum med shopping.

Dokument

Länkar

Sökhjälp