Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 54, Trossö

karlskrona

Effektivt rum i kontorshotell i centrala Karlskrona.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 17 m²
Karta

Information

Beskrivning

Rum om 15-17 kvm i kontorshotell på bra läge på Trossö. Hög standard där det mesta är inkluderat i hyran, så som värme, kyla, el, fastighetsskatt och enklare städning. Man har även tillgång till allmänna utrymmen med konferensrum och enkelt pentry. 3 800 kr/mån exkl. moms. Egen bredbandsuppkoppling tillkommer.

Utförande

Byggår

1950

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 17

Omgivning

Omgivning/natur

Ett mycket centralt och trevligt läge mitt i stadskärnan - nära kommunikationer och övrig service.

Närservice

I Karlskrona med omnejd finns massor att göra. I stadskärnan har du det mesta inom gångavstånd och utanför centrum finns flera stora köpcentrum. Matmässigt finns något för alla smakriktningar - från närproducerat till thailändskt, kinesiskt, italienskt och franskt. Nöjeslivet är rikt med flera barer, teatrar, klubbar och pubar. I kommunen finns hundratals badvikar och vandringsleder samt massor av fritidsanläggningar. Blekinge har dessutom utvecklats till en av de ledande regionerna i världen när det gäller ny informationsteknik.

Kommunikationer

Det centrala läget och de goda parkeringsmöjligheterna gör detta till ett optimalt läge. Arbetsplatsen nås med lätthet både från bil, buss och tåg. Karlskrona satsar på goda förbindelser med omvärlden vilket gör staden till en central plats vid Östersjön. Till Malmö tar det cirka 2,5 timme med tåg. Ytterligare en halvtimme och du är framme i Köpenhamn. Stockholm nås på cirka 5 timmar och Göteborg på cirka 4,5 timmar. Vill du flyga till Stockholm - Arlanda och Bromma tar du flygbussen från Karlskrona centrum till Ronneby flygplats, en sträcka som tar cirka 30 minuter. Från Karlskrona går dessutom tät färjetrafik till och från Gdynia i Polen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp