Enskede-Årsta
| Årsta

Favorit Dela

Ostmästargränd 10

Flexibelt och ljust kontor två trappor upp i Årsta!

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  550 m²

 • Hyra:
En mycket ljus och fin kontorslokal högst upp i huset i populära Årsta med rymliga och ljusa kontorsrum, som även kan användas som konferensrum, och en stor gemensam yta i mitten av lokalen skapar en välkomnande känsla. Lokalens öppna miljö gör den mycket flexibel och möjlig att anpassa efter de unika behoven hos många olika typer av verksamheter. Den har genomgående parkettgolv, glasdörrar till samtliga kontor och på väggarna varvas starka accentfärger med obehandlat tegel. Den ljusa, välkomnande entrén leder in till ett generöst tilltaget konferensrum som lämpar sig utmärkt för större samlingar. I anslutning till det finns även tre helkaklade toaletter varav en med dusch. I det rymliga pentryt finns en bra matplats. En stilsäker och modern lokal som bör ses! Lokalen blir tillgänglig 2021-04-01.
 • Total yta

  550 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Ostmästaren 3

Våningsplan:

2


Omgivning

Kommunikationer:

Här har ni nära till allt! Bra allmänna kommunikationer med närhet till tunnelbanans gröna linje och Sockenplan. Bussar trafikerar ifrån knutpunkterna Älvsjö och Gullmarsplan. Det tar ca 5 minuter med buss från Gullmarsplan. För den bilburne ligger Södra länken precis utanför fastigheten med närhet till både Huddingevägen och Nynäsvägen.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

SW

Förvaltare

Sebastian Wiman

sebastian.wiman@sagax.se

08-5 VISA NR 08-545 83 547

070- VISA NR 070-233 54 98

Marknadsförs av AB Sagax
Engelbrektsplan 1
11434 Stockholm
sagax.se
Ostmästargränd 10

Om AB Sagax

AB Sagax är ett fastighetsbolag med affärsidé att investera i kommersiella fastigheter främst inom segmentet lager och lätt industri. Sagax fastighetsinnehav per 31 december 2019 uppgick till 3 022 000 kvadratmeter fördelat på 553 fastigheter. AB Sagax (publ) är noterat på Nasdaq Stockholm, Large Cap.

Fler annonser från denna annonsör