Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 17, Hagalund

solna

Rumsindelad hörnlokal högst upp i fastigheten.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 495 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1945

Våningsplan

2 av 2

Planlösning

Lokalen ligger högst upp i fastigheten och har hörnläge. Idag är lokalen rumsbaserad men går att öppna upp efter kundens behov.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 495

Omgivning

Omgivning/natur

Strategiskt läge. Hagalunds företagsområde ligger endast 3 kilometer från Norrtull, mellan Karolinska Institutet och Solna Centrum.

Närservice

Ett par lunchrestauranger och ett bageri/kafé finns i området. Även en wok-/dumplingkiosk finns som sommartid har en trevlig uteservering. All annan tänkbar service finner man på bekvämt avstånd i Solna- och Sundbybergs centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Solna centrum och Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Länkar

Sökhjälp