Skriv ut

Skapa PDF

Granvägen 1, Björnänge

söderhamn

Lokal lämplig för lättare industri. ESD golv.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 750 - 11 800 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Utförande

Byggår

1948

Renoveringsår

1995

Teknisk information

Lokalen kan nås via

- lastkaj - långtradare

Ytor Min Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 750 11 800

Omgivning

Omgivning/natur

Industri- och bostadsområde nära Söderhamns centrum. Söderhamn är en aktiv kustkommun i södra Hälsingland med ca 27 000 invånare. E4 och Ostkustbanan bidrar till att göra Söderhamn till en centralt belägen del av Sverige. En viktig kommunikationslänk är även sjöfarten. I kommunen finns fyra stora hamnar.

Närservice

Centralt läge, 1 km till butiker och service i Söderhamn centrum.

Kommunikationer

Beläget nära infartsleden från E4. Närhet till Rececentrum med tåg- och bussförbindelser. Med tåg är restiden till Arlanda mindre än två timmar. Busshållplats finns 50 m från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Lokalen ligger i Björnänge företagshotell. Här finns anpassningsbara lokaler för kontor, lager och industri. I huset finns ett stort antal faciliteter som kan nyttjas av hyresgästerna gemensamt och efter eget önskemål, som ett heltäckande fastighetsnät med snabb och enkel uppkoppling, nytt modernt ställverk 3000kW/10kv. Lastning och lossning av gods kan ske under tak. Kortläsare i alla ytterdörrar, TV-övervakning. Bevakningsrondering kvällar, nätter och helger. Idag inrymmer fastigheten bl a konsult- och logistikföretag, elektroniktillverkning.

Länkar

Sökhjälp