Skriv ut

Skapa PDF

Skeppsgatan 19, Västra Hamnen

malmö

Gör som nära 1 miljon företag världen över - välj att tillhöra ett World Trade Center med tjänster inom reception, konferens och administration.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 10 - 40 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Hos oss finns möjlighet att hyra alltifrån enstaka arbetsplatser i vår nya toppmoderna Aktivitetsbaserade kontorsmiljö(ABW) till ett eget kontor eller ett helt kontorsplan. Som hyresgäst har du tillgång till olika verksamhetsstödjande tjänster för att göra vardagen så givande och smidig som möjligt för dig och dina besökare. I entrén möter du bemannad reception som bland annat kan hjälpa dig med era möten och konferenser i våra egna konferenslokaler, bokningar och beställningar, kopiering, administrativa kontorstjänster, brev- paket- bud- och posthantering, telefonpassning och växeltjänster. Givetvis finns det tillgång till stora gemensamma lounger, pentry och gym i huset. I vårt koncept ingår en hög grad av flexibilitet, avseende både kontraktstid och servicenivå. Med nästan 330 World Trade Centers runt om i världen blir Ert företag en del av ett globalt nätverk med tillgång till förmånliga avtalspriser hos våra samarbetspartners, intressanta seminarier, medlemsträffar och möjlighet att hitta nya affärskontakter lokalt och globalt. I din omedelbara närhet finner du restaurang, café, matbutik, frisör och motions och träningsanläggning. World Trade Center ligger perfekt i Västra Hamnen i Malmö med goda parkeringsmöjligheter och bra kommunikationsstråk för både bilburna och kollektivresande samt gående till och från Malmö C. Den nya boulevarden utmed Citadellsvägen samt en eventuell framtida spårväg förstärker det redan goda läget.

Utförande

Övrigt

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 40

Omgivning

Närservice

I fastighetens bottenvåning finns restaurang.

Dokument

Länkar

Sökhjälp