Skriv ut

Skapa PDF

Jungmansgatan 12, Västra Hamnen

malmö

Gör som nära 1 miljon företag världen över - välj att tillhöra ett World Trade Center.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Kontorshotell
Storlek: 10 - 60 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Vi vill hjälpa Ditt företag att utvecklas och växa! Som hyresgäst har du tillgång till olika verksamhetsstödjande tjänster för att göra din vardag så givande och smidig som möjligt. I entrén möter du bemannad reception som tar emot och aviserar dina besök, och bland annat kan hjälpa dig med möten och konferenser i våra egna konferenslokaler, bokningar och beställningar, kopiering, administrativa kontorstjänster, brev- paket- bud- och posthantering, telefonpassning och växeltjänster. Givetvis finns det tillgång till pentry och stora gemensamma lounger och sällskapsytor. World Trade Center i Malmö, Lund eller Helsingborg? Välj alla tre! Oberoende vilket av våra tre Business Centers i Lund, Malmö eller Helsingborg som är er hemmabas, har ni i de andra två städerna alltid tillgång till en arbetsplats och mötesrum i våra aktivitetsbaserade kontorsmiljöer inkluderat i hyran! I vårt koncept ingår en hög grad av flexibilitet, avseende både kontraktstid och servicenivå. I vårt Business Center i World Trade Center Jungmansgatan erbjuder vi kontorslokaler på 10 - 60 m². Pris på de olika storlekarna ges på förfrågan. Det mesta är "all inclusive"! Dessa tjänster är inkluderade i hyran för kontor: - Bemannad reception, kl 8-16.30 måndag-fredag, som tar emot och aviserar era besök - Access 24 timmar om dygnet. - Företagsadress och postfack. - Personal som tar hand om inkommande post samt hjälper till med konferensbokningar och fika/lunchbeställningar - Tillgång till pentry med mikrovågsugn, diskmaskin och kylskåp - Kaffe, te och andra varma drycker ingår - Tillgång till färgskrivare, skanner, kopiering och fax (vi debiterar utskrivna kopior) - Gemensamma sällskapsytor - Städning av er kontorslokal och allmänna ytor - Tillgång till kostnadsfria mötesrum inom ert Business Center (i enlighet med våra bokningsregler) - Tillgång till World Trade Center Malmö/Lund konferensavdelning med 50% rabatt på lokalhyran - Förberett för telefoni och bredband - El samt värme och kyla - Frukostmingel och intressanta seminarier - Tillgång till rabatter hos våra samarbetspartners Följande tjänster kan köpas till: - Internet - bredband med fiber (redundant, garanterad bandbredd). - Telefoni - Telefonpassning/Växeltjänst - Posthantering - Hjälp med administrativa göromål - Parkering/Garageplats - Serverplats - Förråd I din omedelbara närhet finner du en mängd olika restauranger, caféer, ICA Maxi, apotek, frisör m.m. samt håller vi nu på att färdigställa ett fullt utrustat gym på ca 200 kvm i vår grannfastighet på Skeppsgatan, exklusivt för våra hyresgäster. World Trade Center Malmö ligger perfekt i Västra Hamnen med goda parkeringsmöjligheter och Bo01-kajen ett stenkast bort, och med det nu pågående arbetet med att öppna upp Netunigatan för stadstrafiken så ges här en direkt access ner mot Centralstationen.

Utförande

Byggår

2008

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 60

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger med utsikt över Öresund och med närhet till Västra Hamnen som har ett stort utbud av restauranger och caféer.

Närservice

I fastigheten finns restaurang, salladsbar och bank och tvärs över gatan ICA Maxi Stormarknad.

Kommunikationer

Busshållplats finns utanför fastigheten med direktbuss till Centralstationen.

Övrig information

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp