Skriv ut

Skapa PDF

Hedvig Möllers gata 12, World Trade Center Lund

lund

Hur vill du jobba imorgon?

Fakta

Typ av ledig lokal

Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek

129 - 1 448 m²

Tillträde

Kvartal 1 2016

Karta

Information

Beskrivning

Hur man jobbar beror till stor del på var man jobbar. Och då menar vi inte vilken arbetsplats du arbetar på, utan vilket kontor du sitter i. Hur det är planerat, hur det ser ut, vilken hjälp du kan få med allt från mötesfika och konferensplanering till telefonpassning. I Alléhuset på nybyggda World Trade Center i Lund erbjuder vi smarta, flexibla kontor. Och en förstklassig service där det mesta du behöver är all inclusive. Med nästan 330 World Trade Centers runt om i världen blir Ert företag en del av ett globalt nätverk med tillgång till förmånliga avtalspriser hos våra samarbetspartners, intressanta seminarier, medlemsträffar och möjlighet att hitta nya affärskontakter lokalt och globalt. Du har här möjlighet att hyra kontor i olika storlekar, från ca 129 kvm upp till ca 1448 kvm.

Utförande

Byggår

2015

Våningsplan

4 av 4

Planlösning

Planlösningen planeras i samråd med vår arkitekt.

Övrigt

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 129 1 448

Omgivning

Kommunikationer

Pendlarbuss till Malmö stannar vid hållplatsen på E22. Även stadsbussen har hållplats med endast någon minuts promenadavstånd till fastigheten.

Länkar

Sökhjälp