Skriv ut

Skapa PDF

Hedvig Möllers gata 12, World Trade Center Lund

lund

Hur vill du jobba imorgon?

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 197 - 586 m²
Tillträde: Efter överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Hur man jobbar beror till stor del på var man jobbar. Och då menar vi inte vilken arbetsplats du arbetar på, utan vilket kontor du sitter i. Hur det är planerat, hur det ser ut, vilken hjälp du kan få med allt från mötesfika och konferensplanering till telefonpassning. I Alléhuset på nybyggda World Trade Center i Lund erbjuder vi nybyggda, smarta kontor som utformas tillsammans med dig som hyresgäst. Utgångspunkten är toppmoderna lokaler med optimalt inneklimat året om, ca 3 meter i takhöjd och generösa ljusinsläpp. Till detta kan läggas byggnadens professionella reception och World Trade Centers förstklassiga service, där det mesta du behöver är all inclusive. För lågfrekventa mötesbehov har man tillgång till byggnadens konferensfaciliteter. Du har här möjlighet att hyra kontor i olika storlekar, från ca 197 kvm upp till ca 586 kvm.

Utförande

Våningsplan

3 av 4

Planlösning

Planlösningen planeras i samråd med vår arkitekt.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 197 586

Omgivning

Närservice

Ett stenkast bort ligger hotell Radisson Blu, där restaurangen serverar dagens lunch och a la carte, samt har café-utbud vid andra tider. Andra lunchalternativ finns på området.

Kommunikationer

Pendlarbuss till Malmö stannar vid hållplatsen på E22. Även stadsbussen har hållplats med endast någon minuts promenadavstånd till fastigheten. Placeringen intill E22:an gör att man snabbt kommer ut i regionen.

Övrig information

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Länkar

Sökhjälp