Tellusgången 12

Telefonplan , HÄGERSTEN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Telefonplan - ett kreativt område med massor av liv och rörelse. Nu finns denna rymliga och ljusa lokal på 180 kvm med fina betonggolv.

I Tellusgången kan vi erbjuda en lokal i markplan med industrikänsla om ca 180 kvm. Lokalen har fina behandlade betonggolv, synliga installationer och stora fönster mot Tellusgången. Passar utmärkt som showroom, galleri eller fotostudio - men kan också anpassas till kontor.  Psst! Söker ni en lokal för för café/restaurang eller detaljhandel så är denna lokal tyvärr inte lämpad för det, men hör av er så kanske vi kan hitta något annat som passar.

Ytor

  • Total yta:

    180 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

2001

Byggår:

1939

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Telefonplan finns markparkering för ca 450 bilar. För korttidsparkering gäller betalning via app eller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för rörliga p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administeras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl uthyrning@apcoa.se Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Närservice:

På Telefonplan och i de närmaste omgivningarna har servicen ökat markant senaste åren. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du mycket av det du behöver en vanlig vardag, t ex apotek, bank och bankomat, blomsteraffär, livsmedelsbutik och pressbyrå. I den gamla vaktkuren för Ericsson, till vänster om Försäkringskassans entré, hittar du populära Krubb. Inne i området finns Addfood som har en välbesökt buffélunch, vietnamesiska restaurangen Viet Bistro som serverar god och vällagad vietnamesisk mat och Favo som tillhandahåller street food. Vid tunnelbanan ligger restaurang Landet, en sushirestaurang, en pizzeria och Söderbergs brödbutik. Inne hos Konstfack finns restaurang Matkonst.  På Dialoggatan ligger SATS gym och utmed Tellusgången finns både Klättercentret, en frisör, en kiosk och en kemtvätt med skrädderiservice.

Kommunikationer

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där tvärbanan stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city via E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.
Tellusgången 12

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36, Box 30074

11157 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan