Smedsgränd 3

Centrala Uppsala , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

192 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Nyrenoverat centralt beläget kontor på gågatan mitt i Uppsala centrum

Kontoret genomgår en totalrenovering, bilderna är sedan innan renoveringen startade. Vill ni mötas av ett stort, ljust och välkomnande kontor med ljusinsläpp från 3 väderstreck?  En plats att samverka och fokusera på, mitt i stan? På Smedsgränd, ett stenkast från gågatan kan vi erbjuda ett helt nyrenoverat kontor med öppenplanlösning med stöd av ett antal funktionsrum för det egna arbetet, koncentration, teamsmöte eller varför inte samverkan i olika former och storlekar. Här kommer både kunder och personal att trivas. Kontoret har en härlig yta för kontorsplatser, ett stort mötesrum med utsikt mot smedsgränd, mindre mötesrum/kontor och eller telefon/teamsrum. Lunchrummet är vältilltaget med utsikt mot innergården och den gemensamma terrassen som man tar sig till genom trapphuset..

Ytor

  • Total yta:

    192 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

03011

Byggår:

1962

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering Parkeringsmöjlighet finns i fastighetens garage med infart från Smedsgränd 3. För inpassering gäller kod. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter. APCOA Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail uthyrning@apcoa.se . Besöksparkering Besöksparkering hänvisas till Svavagaraget på Dragarbrunnsgatan 50 eller Smedengaraget på Smedsgränd 20. Maxhöjden för fordon i garagen är 2,0 meter. Svavagaraget Svavagaragets öppettider är Måndag-söndag 06.00-24.00, övrig tid sker inpassering med kod. I garaget finns det P-automater. Q-Park ansvarar för Svavagaraget, så för frågor kontakta Q-Parks kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras hemsida ( https://www.q-park.se/ ). Smedengaraget Smedengaragets öppettider är Måndag-söndag 06.00-24.00, övrig tid sker inpassering med nyckel. I garaget finns det P-automater. Q-Park ansvarar för Smedengaraget, så för frågor kontakta Q-Parks kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras hemsida ( https://www.q-park.se/ ). Elladdplatser I Svavagaraget finns 1 laddplats som Vasakronan ansvarar för, och i Smedengaraget finns två laddplatser, vilka Q-park ansvarar för.

Närservice:

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll. Bankomat Närmsta uttagsautomat ligger i fastigheten vid SEB på Kungsängsgatan 7 eller i Forumgallerian på Kungsängsgatan 14. Närservice Apoteket Kronan på Svartbäcksgatan 8. Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B. ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9. Hemköp i Svavagallerian på Dragarbrunnsgatan 50. Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A. Träning och hälsa Fitness 24 Seven på Påvel Snickares gränd 1. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Actic Uppsala Centralbadet på S:t Persgatan 4.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Stora Torget. Busstationen Stadshuset på Kungsgatan ligger också bara några minuters promenad bort. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I parkeringsgaraget på nedre plan i närliggande Svavagallerian (infart Dragarbrunnsgatan 50) finns en elpoolbil från Sunfleet som är tillgänglig för alla. För medlemskap och villkor se Sunfleets hemsida .
Smedsgränd 3

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 1050

751 40 Uppsala

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan