Skriv ut

Skapa PDF

Apoteksvägen 8 D, Centrala Knivsta

knivsta

Ledigt kontor i kontorsgemenskap med pentry, konferensrum & två wc varav en med dusch.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Anges vid förfrågan I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt och städning av gemensamma ytor. Lokalerna kan endast hyras av momspliktiga hyresgäster.
Storlek: 29 m²
Karta

Information

Beskrivning

Kontoret ligger en trappa upp och ingår i en kontorsgemenskap med totalt 9 rum. Rummet har individuell reglerbar komfortkyla/värme. Det finns tillgång till ett gemensamt konferensrum, pentry och wc/dusch.

Utförande

Byggår

2006

Våningsplan

2 av 3

Antal rum

1

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 29

Ekonomi

Hyra

Anges vid förfrågan I lokalpriset ingår el, fastighetsskatt och städning av gemensamma ytor. Lokalerna kan endast hyras av momspliktiga hyresgäster.

I hyran ingår

Värme, skatt, el

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra parkeringsplats på gården eller i fastighetens parkeringsgarage i mån av plats.

Närservice

Handel och restauranger i direkt närhet till fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mitt i centrala Knivsta med endast två minuters promenad till järnvägsstationen och bussförbindelser.

Övrig information

Övrigt

En butik- och kontorsfastighet med centralt läge i Knivsta som byggdes år 2005 då även torget uppfördes. Den stora byggnaden har tre våningar där nedre plan innehåller butiker och de två övriga våningarna kontorslokaler. Den mindre byggnaden inhyser en Thairestaurang. Husen är handikappanpassade och försedda med parkeringsgarage, hiss, bergvärme och kyla. Lastkaj finns för varuleveranser och varumottagning. Fastigheten har både fiber- och kopparanslutning. Internetuppkoppling kan tecknas via Borderlight för omgående leverans. Lokalerna är försedda med kyla. Välkommen för mer information eller visning av lokalen!

Dokument

Apoteksvägen 8 D
Sökhjälp