Skriv ut

Skapa PDF

Glimmervägen 14, Norrort

sollentuna

Ljusa trevliga lokaler med blandad planlösning. Lokalerna är mycket lätta att anpassa efter ny kunds krav på planlösning och storlek. Fri parkering.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 244 m²
Karta

Information

Beskrivning

Ljusa trevliga lokaler i kontorshus som ligger i direkt anslutning till Stinsens Shopping Center i Sollentuna. Lokalerna har i dag blandad planlösning med glaspartier. Planlösningen är mycket lätt att anpassa efter ny kunds krav både vad gäller storlek och utformning. Rikligt med gratis parkering i direkt anslutning till entré.

Utförande

Våningsplan

6

Övrigt

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

- lastkaj

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 244

Omgivning

Omgivning/natur

Samtliga kommuner norr om Stockholm. Samtliga kommuner norr om Stockholm. Centralt belägen i Häggvik med promenadavstånd till Sollentuna Sim&Sporthall, direkt acces till både nybyggda Häggviksleden och E4:an.

Närservice

Köpcentrats 80 butiker inom mode, mat, barn och hem & fritid, Apoteket och även en kemtvätt & skrädderi, Stinsens tips & trav, sko & nyckelservice, en frisör och en optiker.

Kommunikationer

Pendeltåg till Häggvik Station, därefter ca 10 minuters promenad. Eller så åker du till Sollentuna station och tar buss 522 till Stinsen. Bussresan tar 10 min.

Sökhjälp