City
| Stockholm

Favorit Dela

Birger Jarlsgatan 27

Lokal med högt läge med vacker utsikt mot gröna Humlegården i utmärkt läge invid Stureplan.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  280 m²

 • Hyra:
Vacker sekelskiftesfastighet som uppfördes 1910-1912 av byggmästaren och byggherren E Lundberg. Arkitekt C G Bergsten. Byggnaden erbjuder ljusa och luftiga kontorslokaler med tidstypiska detaljer såsom stuckatur, vackra spegeldörrar, parkettgolv och generös rumshöjd. Vilket skapar en härlig och varm atmosfär, både inne i lokalerna och påbörjas redan i det fina trapphuset. Fastigheten har en modern teknisk försörjning.
 • Total yta

  280 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Österbotten 18

Byggår:

1910

Våningsplan:

5 av 7

Planlösning:

Fin sekelsskiftescharm, vackra spröjsade fönster, parkettgolv, öppen spis och två mindre balkonger mot Birger Jarlsgatan samt mot trevlig innergård i fint solläge. Kontoret är fint renoverat där gammalt möter nytt och ståtar med ljusa fina rum mot Birger Jarlsgatan med storrumslösningar och mot en trivsam innergård. Möjlighet till tydlig besöksdel med mindre möblerbar lounge och mötesrum.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Utmärkt läge nära såväl Stureplan och dess citypuls som till Humlegårdsparkens avkopplande grönska.

Närservice:

Nära till allt ett stenkast från Stureplan. Här befinner man sig i ett av Stockholms bästa lägen med all tänkbar service inom bekvämt räckhåll. I området finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferens-möjligheter.

Kommunikationer:

Lokal i ypperligt läge. Nära till både Östermalmstorgs- och Hötorgets tunnelbanestation samt till ett stort antal innerstadsbussar, bland annat busslinje 1 och 2. Att promenera till Centralstationen tar ca 15 minuter. Gångtunnel med en snabb access till Sveavägen och T-bana ligger runt hörnet.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Katarina Cygnaeus

Katarina Cygnaeus

katarina.cygnaeus@humlegarden.se

070- VISA NR 070-678 15 49

Marknadsförs av Humlegården Fastigheter AB
Box 5182, Engelbrektsplan 1
10244 STOCKHOLM
humlegarden.se
Birger Jarlsgatan 27