Sveavägen 25-27

City , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

480 m²

Hyra

Tillträde

2023-05-01

Beskrivning

  • Kontor

Yteffektiv lokal med centralt och attraktivt cityläge!

Yteffektiv och väldisponerad lokal med ett synnerligen centralt och attraktivt cityläge. Riktigt smidig access till T-bana då nedgång till Hötorgets T-bana ligger dikt intill fastigheten. Här erbjuds ett rikt utbud av trevliga caféer och restauranger.  Lokalen  Lokalen är belägen på plan 6 och välkomnar med en yta för reception vid lokalens entré. I anslutning ligger 2 st rymliga mötesrum med moderna glaspartier och vy ut mot Sveavägen. Vidare så öppnar lokalen upp sig med stort och öppet kontorslandskap. Modernt pentry med rymligt matplats. En god blandning av mötesrum och mindre samtalsrum. 3 st toaletter varav en med dusch. I denna fastighet erbjuder vi yteffektiva och representativa kontor med generösa funkisfönster. Bra läge med ingång till Hötorgets tunnelbana 20 m från entrén. Fastigheten I fastighetens nedre plan finner ni  gemensamma omklädningsrum och duschar samt garage och cykelförråd med infart ifrån Olofsgatan.

Ytor

  • Total yta:

    480 m2

Ekonomi

Tillträde:

2023-05-01.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

656

Byggår:

1930

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage finns i fastigheten, med nedfart från Olofsgatan 6. Vasakronan uppdrar åt företaget Estate Parkering att förvalta garaget och parkeringar på denna fastighet. I fastigheten finns bil och MC-parkering. För dig som hyresgäst innebär det att: • du alltid kontaktar Estate Parkering vid frågor kring förhyrda platser. • du tecknar parkeringsavtal direkt med Estate Parkering. • Estate Parkering sköter hyresaviseringar, p-tillstånd, eventuella kölistor m.m. Estate Parkerings kundtjänst Du är alltid välkommen att kontakta Estate Parkerings kundtjänst via telefon eller e-post. Telefon: 08-588 018 00 (öppettider vardagar 08-17) E-post: info@estate-parkering.se

Närservice:

Läget mitt i Stockholm city är det bästa tänkbara och erbjuder en mångfald av bra restauranger, butiker, banker, biografer och saluhall.  Gatorna runt kvarteret kantas av butiker och det stora varuhuset PUB ligger ett stenkast bort. På Hötorget finns Stockholms mest välbesökta torghandel. Där ligger även Hötorgshallen som erbjuder en kulinarisk rundresa över hela världen. Det finns gott om restauranger för både snabblunch och representationsmiddag. I fastigheten finns bland annat ett café och en asiatisk restaurang. Lite längre bort ligger Kungshallens matpalats. I den inglasade gallerian mellan de tredje och fjärde Hötorgshusen ligger populära restaurangen Grodan Sergel. Här är det alltid full fart både vid lunch och middag.

Kommunikationer

Uppgång från T-banestation Hötorget finns i nordöstra hörnet av fastigheten och från Sveavägen och Hötorget går ett flertal busslinjer. För mer information, se www.sl.se Cykel & service – ta hand om dig själv och din cykel I vårt nya koncept, Cykel & service, ingår allt som kan göra din cykling eller löprunda enkel och säker. Trygg och kameraövervakad cykelförvaring, omklädningsrum, dusch, förvaringsskåp, torkrum, servicestation, lånecyklar, cykelbutik och cykelservice med ett stort utbud av tjänster. På Cykel & service Mäster Samuelsgatan 58 kan vi erbjuda: Tjänster • Cykelförvaring Du får tillgång till en säker och lättillgänglig cykelförvaring i ett bemannat och kameraövervakat cykelrum i gatuplan. Cykelrummet är utrustat med olika varianter av cykelställ med stöd för framgaffeln och möjlighet till fastlåsning i cykelns ram. Det finns eluttag för laddning av elcykel och förvaringsplatser för lådcyklar. I cykelrummet finns verktyg och pump för enklare service. • Omklädning/dusch/torkrum Du får tillgång till omklädningsrum och dusch samt ett låsbart skåp som du kan använda under dagen. Vid behov finns även ett låsbart gallerskåp (ta med eget hänglås) i ett torkrum där du kan förvara dina fuktiga kläder och handdukar. Skåpen töms varje helgfri måndag – fredag klockan 19.00 för att så många som möjligt ska kunna använda skåpen. • Eget förvaringsskåp Du får ett eget skåp i omklädningsrummet för kläder, skor och annan personlig utrustning. Skåpet hyr du under en längre tid vilket gör att du inte behöver tömma ditt skåp varje dag. Skåpen i omklädningsrummet har kodlås så där behövs inga hänglås. Service • Cykelservice Via Cykloteket Service Store får du möjlighet till regelbunden service av din cykel. Servicetekniker kontrollerar och justerar din cykel. I servicen ingår yttre kontroll och justering av bromsar, växlar, nav, vev- och styrlager, riktning av hjul samt en allmän kontroll av cykelns kondition. • Cykelrekond Via Cykloteket Service Store får du tillgång till regelbunden cykelrekond av din cykel. Servicetekniker genomför en grundlig tvätt av din cykel där bland annat växel- och vevparti samt bromsar tvättas, smörjs och justeras. Prislista Du skapar ditt eget personliga abonnemang. Välj mellan 1, 2 eller 3 tjänster samt tillval för cykelservice och cykelrecond. Du kan teckna ett abonnemang på 3, 6 eller 12 månader. Längre abonnemangsperiod ger lägre månadskostnad. För en översikt av priser se bifogad prislista eller besök Cykloteket Service Store. Alla priser är per månad. Titta in till oss på Mäster Samuelsgatan 58 så berättar vi mer. Alla abonnemang tecknas nere på Cykel & service av Cykloteket. (bifoga prislista) Kontaktuppgifter till Cykloteket Service Store Mejl: kundtjanst.zenit@cykloteket.se Telefon: 08-545 493 90 Info: www.cykloteket.se/butiker/cykloteket-zenit
Sveavägen 25-27

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Malmskillnadsgatan 36

111 57 STOCKHOLM

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan