Regementsgatan 2

Centrum , MALMÖ
Spara Dela
Spara Dela
Yta

133 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

Charmigt kontor med utsikt mot kanalen.

Centralt kontor med mycket charm. Högt i tak, stuckaturer och trägolv. Två generösa rum i fil med utsikt mot kanalen. Det finns ytterligare två rum varav ett med en balkong samt ett trevligt pentry. Perfekt kontor för företaget som vill sitta i öppet landskap eller i storrumslösning. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    133 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

12143

Byggår:

1893

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Bilplatser finns att hyra i närliggande fastighet med infart från Stenhuggaregatan. För mer information kontakta Vasakronan. Parkering Malmö förvaltar det närbelägna Parkeringshuset Anna på Kaptensg 4.

Närservice:

Runt fastigheten hittar du allt och lite till. I närområdet kring Södra Förstadsgatan finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.

Kommunikationer

Oavsett om du cyklar till och från jobbet eller åker kommunalt så finns mycket goda kommunikationer. Fastigheten är dessutom belägen på gångavstånd till många strategiska platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 5 minuter Gustav Adolfs Torg - 2 minuter Stortorget - 10 minuter Centralstationen - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Regementsgatan 2

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 334, Rådmansgatan 10

20123 MALMÖ

www.vasakronan.se

Fler från Vasakronan