Skriv ut

Skapa PDF

Propellergatan 2, Västra Hamnen

malmö

I Västra Hamnens främsta affärscentrum kommer Midroc uppföra ett unikt premiumkontor i absolut havsläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 150 - 3 600 m²
Tillträde: Årskiftet 2018/2019
Karta

Information

Beskrivning

Precis vid vattnet, med utsikt över Öresundsbron, Köpenhamn och småbåtshamnen bygger World Trade Center Malmö sin tredje kontorsbyggnad. En glittrande diamant fylld av möjligheter för företag som vill arbeta modernt, mänskligt och miljövänligt. För att inte tala om takterrasser mot Öresund och en underbar restaurang i bottenvåningen. Dessutom får du tillgång till världens handel genom World Trade Centers koncept, unika service och nätverk. I den unika sjuvåningsbyggnaden, ritad av Anders Blomqvist på Horisont Arkitekter, finns möjlighet att hyra allt från ett våningsplan på 630 m2 till mindre kontorsrum för små företag. I källarplan finns en smart sportdepå med omklädning och dusch. Och runtomkring breder hela Västra Hamnens service, butiker, restauranger och hotell ut sig. Missa inte den här möjligheten att ge dina affärer bättre utsikter.

Utförande

Planlösning

Planlösningen bestäms i samråd med hyresgästen.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 3 600

Omgivning

Omgivning/natur

World Trade Center blir tillsammans med Kockum Fritid de närmaste grannarna. Närservicen inom området är omfattande med bl a livsmedelsaffär, restauranger, caféer, hotell och en bank. I World Trade Center finns också konferens- och utställningslokaler, och inom ramen för verksamheten finns ett etablerat företagsnätverk.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda. Strax utanför byggnaden finns flera busshållplatser och parkeringsplatser. Det är också promenadavstånd till Centralstationen och till Malmö City. Med Citytunneln når man enkelt Kastrups flygplats.

Vägbeskrivning

Kommer du söderifrån på Västra Varvsgatan är det den sista parkeringsplatsen på vänster hand som fastigheten skall uppföras på. Kommer du norrifrån hittar du tomten i förlängningen av Stora Varvsgatan.

Övrig information

Övrigt

Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Dokument

Länkar

Sökhjälp