Skriv ut

Skapa PDF

Propellergatan 2, Västra Hamnen

malmö

Lika unikt som du.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 150 - 3 600 m²

Tillträde: Årsskiftet 2016/2017

Karta

Information

Beskrivning

Mondrianhuset är en solitär. Det uppförs i ett enda exemplar. 3600 kvadratmetrar fördelade på 7 unika våningar. Här skapar vi möjligheter för företag som vill arbeta modernt, mänskligt och miljövänligt. På så sätt blir huset en mötesplats för likasinnade. Och inte bara ett kontor. Läs vidare på www.mondrianhuset.se.

Utförande

Planlösning: Planlösningen bestäms i samråd med hyresgästen.

Övrigt

Övrigt: Vi förvandlar idéer till verklighet! Midroc Property Development utvecklar fastigheter, såväl kommersiella lokaler som bostäder. Vi arbetar med projekt från ax till limpa, från markförvärv till färdig byggnad. Visionen är att skapa de mest intressanta affärerna för våra kunder. I verksamheten ingår även förvaltning av fastigheter. Fastighetsbeståndet är koncentrerat till Stockholm och Öresundsregionen.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 150 3 600

Omgivning

Omgivning/natur: World Trade Center blir tillsammans med Kockum Fritid de närmaste grannarna. Närservicen inom området är omfattande med bl a livsmedelsaffär, restauranger, caféer, hotell och en bank. I World Trade Center finns också konferens- och utställningslokaler, och inom ramen för verksamheten finns ett etablerat företagsnätverk.

Kommunikationer: Kommunikationerna är goda. Strax utanför byggnaden finns flera busshållplatser och parkeringsplatser. Det är också promenadavstånd till Centralstationen och till Malmö City. Med Citytunneln når man enkelt Kastrups flygplats.

Vägbeskrivning: Kommer du söderifrån på Västra Varvsgatan är det den sista parkeringsplatsen på vänster hand som fastigheten skall uppföras på. Kommer du norrifrån hittar du tomten i förlängningen av Stora Varvsgatan.

Länkar

Sökhjälp