Skriv ut

Skapa PDF

Industrigatan 9, Motala

motala

Moderna lokaler i spännande planlösning öppet landskap samt hälften av ytan separata kontorsrum. Lokalerna kan delas i 2 st mindre lokaler.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Hyra: Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 298 m²
Karta

Information

Beskrivning

Moderna lokaler i spännande planlösning öppet landskap samt hälften av ytan separata kontorsrum. Lokalerna kan delas i 2 st mindre lokaler.

Planlösning

Utförande

Byggår

1937

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 298

Ekonomi

Hyra

Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Motala kommun ligger i västra Östergötland. Centralort är Motala. Kommunen genomkorsas av järnvägen Mjölby-Hallsberg, Riksväg 50 och Göta kanal. I Motala kommun finns många sjöar. Vättern och Boren är de två största..

Närservice

Motala är en mellanstor kommun med stor bredd på näringslivet. Av tradition finns ett gediget verkstadskunnande med en mix av avancerad verkstadsteknik och högteknologisk kompetens. Det har gjort Motala till en livskraftig kommun med hög konkurrenskraft inte minst i underleverantörsledet. Vård och omsorg är numera den största branschen. Den sysselsätter 23 procent av de förvärvsarbetande i kommunen. Tillverkningsindustrin med 15 procent av de sysselsatta är den andra stora branschen.

Kommunikationer

Det strategiska läget mitt i Sydsverige placerar Motala som en logistisk medelpunkt, ett faktum som gör kommunen extra intressant som etableringsort. De närmaste årens ombyggnation av järnvägen och riksvägen gör att kommunikationerna blir ännu bättre. Motala tillhör en expansiv region med närhet till storstäderna Norrköping och Linköping. I regionen finns mer än 430 000 innevånare, två internationella flygplatser, hamn, universitet och över 30 000 företag. I Motala kommun finns en vacker boendemiljö, goda möjligheter till rekreation och ett stort utbud av aktiviteter och arrangemang.

Sökhjälp