Skriv ut

Skapa PDF

Höjdrodergatan 11, Bulltofta

malmö

Lager och kontor i två plan med snabb access till inre ringvägen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 649 m²
Karta

Information

Beskrivning

I lugna och trivsamma Bulltofta finner ni detta praktiska lager med trevligt kontor. Lagret är indelad i två delar med dörr mellan en större del och en mindre del med entresolplan och har två portar varav den ena 3 m (bredd) * 3,5 m höjd och den andra 2,5 (bredd) * 2,9 m (höjd), takhöjden är 5 m. Lagret har direktaccess från kontorets båda våningsplan. Kontoret är i två plan med ljusa kontorsrum, stort konferensrum, kök och samlingsytor. Här finns flera toaletter och två separata duschar. Från fastigheten tar du dig direkt ut på inre ringvägen och snabbt runt i stan. Det finns härliga grönområden i närheten.

Utförande

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 649

Omgivning

Omgivning/natur

Närhet till grönområdet Bulltofta rekreationsområde med bangolfbana, tennisbanor, bollplaner och motionsspår.

Närservice

Bulltofta är det största industriområdet i Malmö med ett hundratal företag som framför allt ägnar sig åt partihandel. Här finns flera restauranger, bank och övrig serviceverksamhet lättillgängligt. XXXLutz möbelvaruhus ligger i området.

Kommunikationer

Endast sju minuters bilresa till Malmö centrum. Bra kommunikation till yttre- och inre ringvägen med närhet till både Sturups flygplats och Köpenhamn. Stadsbuss in till Malmö centrum tar ca 20 minuter.

Dokument

Höjdrodergatan 11
Sökhjälp