Höjdrodergatan 11, Bulltofta, Malmö - Lager
Höjdrodergatan 11, Bulltofta, Malmö - Lager
Lager
Lager
Entresol i lager
Kontor
Entré
Konferensrum
Matplats
Stadskarta, Höjdrodergatan 11, Malmö

Bulltofta | Malmö

Favorit Dela

Höjdrodergatan 11

Lager och kontor i två plan med snabb access till inre ringvägen.

Beskrivning

I lugna och trivsamma Bulltofta finner ni detta praktiska lager med trevligt kontor. Lagret är indelad i två delar med dörr mellan en större del och en mindre del med entresolplan och har två portar varav den ena 3 m (bredd) * 3,5 m höjd och den andra 2,5 (bredd) * 2,9 m (höjd), takhöjden är 5 m. Lagret har direktaccess från kontorets båda våningsplan. Kontoret är i två plan med ljusa kontorsrum, stort konferensrum, kök och samlingsytor. Här finns flera toaletter och två separata duschar. Från fastigheten tar du dig direkt ut på inre ringvägen och snabbt runt i stan. Det finns härliga grönområden i närheten.
  • Total yta

    649 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till grönområdet Bulltofta rekreationsområde med bangolfbana, tennisbanor, bollplaner och motionsspår.

Närservice:

Bulltofta är det största industriområdet i Malmö med ett hundratal företag som framför allt ägnar sig åt partihandel. Här finns flera restauranger, bank och övrig serviceverksamhet lättillgängligt. XXXLutz möbelvaruhus ligger i området.

Kommunikationer:

Endast sju minuters bilresa till Malmö centrum. Bra kommunikation till yttre- och inre ringvägen med närhet till både Sturups flygplats och Köpenhamn. Stadsbuss in till Malmö centrum tar ca 20 minuter.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

LA

Uthyrare

Louise Appelros

Louise.Appelros@kungsleden.se

040- VISA NR 040-174405

+467 VISA NR +46706906506

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
kungsleden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Höjdrodergatan 11

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör