Typ Kontor, Övrigt

Kommun, område Malmö, Sorgenfri

Area 370 m²

Kontakta annonsören

Ring Louise Appelros på telefon: 040-17 44 05 Eller mejla din fråga

Kontaktuppgifter

Kungsleden AB (publ)
Kungsgatan 6
211 49 MALMÖ
Louise Appelros

Tel: 040-17 44 05
Mobil: 070-690 65 06

Företagsinformation

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler.

Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från Kungsleden AB (publ)

Agneslundsvägen 14, Sorgenfri

Dentallab med bra planlösning med fint ljus på översta våningen som kan ändras till kontor om så önskas. Tillgång till uteplats med vacker utsikt.

Beskrivning

Dentallaboratorium i ljusa lokaler på översta våningen i populärt kontorshus. Bra läge och närhet till bussförbindelser och genomfartsleder. Lokalen har tillgång till takterass med vacker utsikt. Lokalen är möjlig att bygga om till kontor.

Utförande

Byggår:1934
Planlösning:Lokalen är idag inredd och anpassad för ett Dental-laboratorium. Med en öppen lösning och mindre tillhörande kontorsrum. Till lokalen finns en stor takterass.

Omgivning

Närservice:Nära till Värnhemstorget med ett rikt utbud av affärer, restauranger och post.
Kommunikationer:Goda bussförbindelser och närhet till Nobelvägen.
Omgivning/Natur:Sorgenfri industriområde. Framtidsplaner: www.malmo.se/norrasorgenfri.

Storlek

Total:370 m²
Kontorsarea:370 m²

Geografi

Adress:Agneslundsvägen 14
Område:Sorgenfri
Företagsområde: Norra Sorgenfri
Kommun:Malmö