Centrum | MALMÖ

Favorit Dela

Stortorget 21

Representativt kontor på Stortorget.

Beskrivning

Välkommen till ett representativt kontor med utsikt mot Stortorget! Arbets-/ mötesrum i varierande storlekar i kombination med öppna ytor bjuder in till alla typer av möten. Lokalen har högt i tak, stuckaturer och direkt närhet till Lilla Torgs lunchutbud med sina restauranger. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!
  • Total yta

    277 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

120912

Byggår:

1910


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshus. För information om parkeringsplatser i city se Q-Park , Parkering Malmö  och Europarks hemsidor.

Närservice:

Runtom fastigheten finns allt och lite till. Det breda utbudet av restauranger och caféer i området ger dig många alternativ när du lämnat matlådan hemma. Här finns dessutom en stor mängd butiker för shopping och all annan tänkbar service.

Kommunikationer:

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 0 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtidtabeller finner du på Skånetrafikens  hemsida.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Elin Forsman

Elin Forsman

elin.forsman@vasakronan.se

040- VISA NR 040-691 71 15

072- VISA NR 072-232 11 15

Marknadsförs av Vasakronan
vasakronan.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Stortorget 21

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Fler annonser från denna annonsör