Föreningsgatan 8

Rådmansvången , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

74 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

I direkt anslutning till Triangeln och Malmös centrala shoppingstråk finns nu en butikslokal med stora skylfönster med utmärkta exponeringsmöjligheter

En yteffektiv butikslokal med stora skyltfönster som ger ett bra ljusinsläpp. I lokalen finns pentry och personal WC mot den lugna innergården. Butiken är charmig och har högt i tak. Lokalen har svartmålade väggar och tegelgolv som ger en rustik känsla. Letar du efter en mindre butikslokal på en av Malmös bäst trafikerade gator ska du höra av dig nu! Skicka in din intresseanmälan och berätta mer om din verksamhet. Lokalen är ej lämplig för café och restaurangverksamhet.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Ytor

  • Total yta:

    74 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Falken 23

Byggår:

1929

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Triangeln och Malmös största shoppingstråk.

Närservice:

I direkt anslutning finnes ett rikt serviceutbud i form av butiker, apotek, mataffär, shoppingcenter etc.

Kommunikationer

Goda parkeringsmöjligheter finns i närheten. Mycket goda förbindelser med buss till och från Triangeln som skapar naturliga flöden av potentiella kunder till och från lokalen.
Föreningsgatan 8

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

20214 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB