Föreningsgatan 8

Rådmansvången , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

74 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

I direkt anslutning till Triangeln och Malmös centrala shoppingstråk finns nu en butikslokal med stora skylfönster med utmärkta exponeringsmöjligheter

I direkt anslutning till Triangeln och Malmös centrala shoppingstråk finns nu en butikslokal med stora skylfönster med utmärkta exponeringsmöjligheter längs med Föreningsgatan. Butikslokal erbjuder stora skyltfönster med härligt ljusinsläpp. I lokalen finns pentry och personal WC mot den lugna innergården. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Övrig information

Övrigt:

Ej lämplig för livsmedelsbutik, restaurang, café eller skönhetssalong.

Ytor

  • Total yta:

    74 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Falken 23

Byggår:

1929

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i direkt anslutning till Triangeln och Malmös största shoppingstråk.

Närservice:

I direkt anslutning finnes ett rikt serviceutbud i form av butiker, apotek, mataffär, shoppingcenter etc.

Kommunikationer

Goda parkeringsmöjligheter finns i närheten. Mycket goda förbindelser med buss till och från Triangeln som skapar naturliga flöden av potentiella kunder till och från lokalen.
Föreningsgatan 8

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB