Skriv ut

Skapa PDF

Gjutmästar Rosbergs väg 7, Kallhäll

järfälla

Lagerlokal vid natursköna Bolinder Strand finns att hyra omgående.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 380 m²

Tillträde: Omgående

Karta

Information

Beskrivning

Norr om Stockholm, vid en skyddad fjärd i Mälaren, ligger Bolinder Strand. Det natursköna läget och närheten till vatten skapar unika möjligheter.

Utförande

Planlösning: Stora fria ytor på totalt 380 kvm med takhöjd på cirka fem meter. Litet kontor på ca 20 kvm på entresolplan med wc. En lastport finns till lokalen. Årshyra om 304.000 kr i befintligt skick. Fastighetsskatt på ca 5.000 kr per år (exklusive moms) tillkommer.

Övrigt

Övrigt: Tillträde omgående.

Övrigt

Takhöjd: 5 m

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 380

Omgivning

Omgivning/natur: Norr om Stockholm, beläget vid en vacker fjärd i Mälaren, ligger Bolinder Strand. I Bolinder Strands industriområde och nära den planerade bostadsbebyggelsen ligger denna lokal nära områdets restaurang. En marina finns i anslutning till området och flera av de befintliga hyresgästerna är inom sport- och fritidssektorn.

Närservice: Det är gångavstånd till Kallhälls centrum som har stort utbud av service t ex bankkontor, livsmedelsbutiker, kläd- och skobutiker, folktandvård, frisörer, cafèer och restauranger.

Kommunikationer: På 5-10 minuters gångavstånd finns pendeltågsstationen med kvartstrafik till Stockholms city på cirka 25 minuter. Med bil tar man sig lättast hit via E 18 Enköpingsvägen.

Sökhjälp