Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 1, Hagalund

solna

Nyrenoverad fastighet med effektiva och öppna planlösningar. Bra serviceutbud i området med ett flertal restauranger och kaféer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 157 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår

1986

Renoveringsår

2011

Våningsplan

4 av 4

Planlösning

Lokal med öppen planlösning för upp till 14 arbetsplatser. Lasthiss finns till varje våningsplan.

Övrigt

Övrigt

Fastigheten klassificeras som en Green Building då Humlegården sänkt fastighetens energiförbrukning med mer än 25 procent. Som en av fem fastigheter i hela Europa vann fastigheten Green Building Annual Award 2013. Priset delas ut varje år och bygger på energibesparingar och teknisk innovation.

Övrigt

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 157

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna centrum.

Närservice

I området finns ett par lunchserveringar, varav en i fastigheten, och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns i området som sommartid har en trevlig uteservering. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - Sankt Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Länkar

Sökhjälp