Skriv ut

Skapa PDF

Industrivägen 1, Hagalund

solna

Nyrenoverad fastighet med effektiva och öppna planlösningar. Bra serviceutbud i området med ett flertal restauranger och kaféer.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor

Hyra: Hyresuppgift

Storlek: 338 m²

Tillträde: Enligt överenskommelse

Karta

Information

Planlösning

Utförande

Byggår: 1986

Renoveringsår: 2011

Våningsplan: 3 av 4

Planlösning: Flexibel kontorslokal som kan anpassas enligt kundens önskemål. Lasthiss finns till varje våningsplan.

Övrigt

Övrigt: Fastigheten klassificeras som en Green Building då Humlegården sänkt fastighetens energiförbrukning med mer än 25 procent. Som en av fem fastigheter i hela Europa vann fastigheten Green Building Annual Award 2013. Priset delas ut varje år och bygger på energibesparingar och teknisk innovation.

Övrigt

Hiss: Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 338

Omgivning

Omgivning/natur: Fastigheten är belägen i Hagalund mellan Hagastaden och Solna centrum.

Närservice: I området finns ett par lunchserveringar, varav en i fastigheten, och ett bageri/kafé. Även en wok-/dumplingkiosk finns i området som sommartid har en trevlig uteservering. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer: Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - Sankt Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.

Länkar

Sökhjälp