Lorensborgsgatan 4

Lorensborg , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

92 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik

Butik med stora skyltfönster.

Nu finns chansen att hyra en trevlig butikslokal i Lorensborg. Lokalen erbjuder stora skyltfönster med bra exponeringsmöjligheter, lager, pentry, wc. Till denna lokal söker vi dig som vill bedriva butiksverksamhet, ej lämplig som livsmedel- eller restauranglokal.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Ytor

  • Total yta:

    92 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Lorensborg 3

Omgivning

Omgivning/natur:

I Lorensborg finns något för alla. Närheten till den vackra Pildammsparken uppskattas av de flesta, medan Stadionområdet strax intill är den största fördelen för andra. Trots att husen har förnyats och renoverats finns många detaljer kvar som vittnar om 1950-talets arkitektur. På det lilla torget finns restaurang och affärer. Ett antal servicebutiker och kiosker finns också utspridda i området. Lorensborg är uppdelat på två områden, på bägge sidor om Lorensborgsgatan. Fastigheterna omgärdas av gröna gårdar med bänkar och cykelställ. I Pildammsparken och Stadionområdet hittas motionsspår, sporthallar, lekplatser och promenadstråk.

Kommunikationer

Butiken har ett centralt läge vid Lorensborgs torg. Här finns bra med bussförbindelse och cykelvägarna som går genom området är upplysta och trygga att använda. Att promenera till Triangeln tar cirka 10-15 minuter.
Lorensborgsgatan 4

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB