Rollsbo | KUNGÄLV

Favorit Dela

Bultgatan 28

Luftigt kontor med klimatanläggning.

Beskrivning

Kontor för ca 4 anställda med konfortkyla i hela kontoret på våning 2. Lokalen ska renoveras, därmed finns möjligheter till påverkan gällande vägg/golv färg.
  • Total yta

    78 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Niten 7

Våningsplan:

1

Planlösning:

Kontor på våning 2.


Teknisk information

Lokalen kan nås via:

- lastbil - långtradare


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är stationerad i Rollsbo industriområde i Kungälv med god kommunikation mot såväl Göteborg som Stenugnsund med direkt anslutning till E6:an. Rollsbo är ett lugnt industriområde med bred variaton av företagsverksamheter inom olika branscher och nischer. Det goda kommunikationsläget erbjuder ett brett utbud av restauranger samt nära till gym och Kongahälla center.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Dokument

Kontaktuppgifter

AB

Andreas Berntsson

andreas.berntsson@ytterbygg.se

0303 VISA NR 0303260603

Marknadsförs av Ytterbygg AB
ytterbygg.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bultgatan 28

Om Ytterbygg AB

Familjeägda Ytterbygg AB är ett väletablerat västsvenskt företag som uppför, äger och hyr ut anpassade lokaler till små och medelstora företag. Vår verksamhet startade för över 30 år sedan. Genom en mycket aktiv fastighetsutveckling har vi byggt upp ett bestånd på 160.000 kvm framförallt i Storgöteborg. Vi hyr ut anpassade lokaler i attraktiva områden. Genom att vi äger både mark och fastigheter tar vi ansvar för såväl förvaltning som service. Det gör att vi kan tillgodose de mest skiftande behov. För oss är det viktigt att kunna möta de förväntning och önskemål som du som hyresgäst har. Det är en av grundförutsättningarna i vår verksamhet. Det ska kännas och märkas att man är hyresgäst hos Ytterbygg och att vi bryr oss om - oavsett om man hyr 20 kvm eller 20.000 kvm!

Fler annonser från denna annonsör