Varför registrera sig?

Genom att skapa ett konto på Objektvision.se får du tillgång till tjänster som gör det enklare för dig att hitta vad du letar efter. Att skapa ett konto och lägga upp bevakningar är kostnadsfritt.

Så här gör du

Klicka här för att skapa konto och registrera dina uppgifter. Du får sedan ett e-postmeddelande för att aktivera ditt konto. När du har loggat in ser du ditt namn till höger på sidan. Det är sedan här under du hittar de bevakningar, sparade sökningar m.m. som du skapar. Under Inställningar kan du avregistrera dig. När du har skapat ett konto får du möjlighet att:

LÄS MER: "Miljöanpassa ditt kontor"

Spara en sökning

Ofta söker man samma typ, yta och kommun, så varför ange sina sökkriterier om och om igen? Du har möjlighet att spara en sökning och sedan göra om den med bara ett klick.

Spara en annons som favorit

Genom att klicka på ikonen Spara som favorit högst upp på annonsen, kan du spara denna. Det betyder att du lätt kan hitta din favorit igen utan att behöva göra om sökningen och leta upp annonsen.

Skapa bevakning via e-post

Genom att spara en sökning som e-postbevakning får du dagligen nya objekt som passar dina önskemål direkt till din e-post.

Med en bevakning minskar du risken att missa ett intressant objekt. Du får nya lokal- eller fastighetsannonser direkt till din e-post. För att skapa en e-postbevakning måste du vara registrerad och inloggad. Att skapa ett konto och lägga upp bevakningar är kostnadsfritt. För att lägga upp en bevakning gör du en sökning på den typ av objekt du letar efter och i den eller de kommuner där du letar. Klicka på "Skapa en bevakning" och döp din bevakning. Din e-postbevakning markeras som ett brev i Mitt Objektvision.

Sökhjälp