Så här söker du lokaler, fastigheter, mark och företag

Objektvision.se har en smidig sökfunktion där du kan välja att leta lokaler, fastigheter, mark och företag till salu utifrån karta eller en träfflista.

Så här söker du lokaler, fastigheter, mark och företag

Objektvision.se har en smidig sökfunktion där du kan välja att leta lokaler, fastigheter, mark och företag till salu utifrån karta eller en träfflista. Vi har en site som anpassar sig efter den enhet du väljer att besöka oss från.

LÄS MER: "Aktivitetsbaserat arbetssätt – Mer än bara sänkta kostnader?"

1. Vad söker du?

Börja med att ange vad det är du söker. I dagsläget finns 4 olika kategorier: Fastigheter till salu, Företag till salu, Lediga lokaler och Mark. Lediga lokaler är den vanligaste sökkategorin och är därför förvald.

2. Ange typ

Varje kategori innehåller ett antal typer. I kategorin Lediga lokaler finns t ex Butiker, Industrier/Verkstäder, Kontor, Kontorshotell, Lager/Förråd och Övrigt. Låter du Samtliga typer, vara markerat görs sökningen på alla lokaltyper. När du söker kan du välja en eller flera typer av lokaler.

3. Var söker du?

På Objektvision.se hittar du lokaler och fastigheter i hela Sverige. Det finns ett stort utbud i storstäderna Stockholm, Göteborg och Malmö men också alternativ för den som letar i mindre kommuner. Du kan söka på såväl läns-, kommun- och områdesnivå. I sökrutan på startsidan anger du det/de geografiska områdena som du är intresserad av. För att söka på flertalet områden anger du först område nr1 och efter det skriver du in område nr2 i sökrutan.

4. Förfina din sökning

Det kan bli svårt att hitta de verkligt intressanta objekten om du får allt för många träffar. Du har därför möjlighet att förfina din sökning. Förfina är en blå knapp som du hittar bredvid sökrutan. Under förfina kan du välja att specificera din sökning till någon/några av följande kriterier:

Storlek

Genom att ange en Min- och Max-storlek på det objekt som du söker visas bara objekt (t ex butikslokaler) som har den storlek som du har angett. Detta kan göras för den totala storleken, butiken storlek, lagerytan eller kontorets storlek.

Inkommet

Vill du se alla annonser eller de som lagts ut ex. senaste veckan? Detta väljer du under kriteriet "senast inkomna".

Hyra

Idag är det endast drygt 10 % av lokalannonserna som har hyra angiven. Du kan välja att bara se de objekt där hyran är angiven genom att kryssa i rutan för "hyra" nere till höger under förfina.

Nyckelord

Här kan du söka på adress, företagsnamn eller nyckelord.

Sökhjälp