Mölnlycke
| Landvetter

Favorit Dela

Mediavägen 4

 • Kategori:

  Lager/Logistik

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  170 m²

 • Hyra:
Lagerlokal om 170 kvm med entresol och markport om 4x2 m. Välkommen att kontakta oss för ytterligare visning eller info!
 • Total yta

  170 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Håltsås 1:17


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i Bårhult mellan Mölnlycke och Landvetter intill riksväg 27. Ett antal kontorsfastigheter samt lager-och logistiklokal ligger i närområdet.

Närservice:

Både Mölnlycke och Landvetter har ett bra utbud av restauranger, service och shopping, endast 5-10 minuter från fastigheten.

Kommunikationer:

Boråsvägen går utanför fastigheten och går hela vägen till R27 som kopplar samman Mölnlycke och Landvetter med Göteborg och Borås. Bilfärden tar endast några minuter till centrala Mölnlycke samt Landvetter, 20 minuter till Göteborg och 30 minuter till Borås. Buss 511 trafikerar fastigheten med hållplats "Bårhult" och kopplas smidigt samman med Landvetters resecentrum.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

WB

Uthyrare

William Bengtsson

william.bengtsson@corem.se

08-5 VISA NR 08-503 853 93

Marknadsförs av Corem Property Group AB
Box 56085, Flöjelbergsg. 20 C, Mölndal
40022 Göteborg
corem.se
Mediavägen 4

Om Corem Property Group AB

Corem Property Group är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar lager-, logistik-, industri- och handelsfastigheter i mellersta och södra Sverige samt i Danmark. Genom att satsa expansivt på rätt fastigheter i rätt lägen är Corem en attraktiv hyresvärd som kan erbjuda såväl befintliga som potentiella hyresgäster effektiva och passande lokaler. Vårt aktuella fastighetsbestånd består av 160 fastigheter med en total uthyrbar area om cirka 1 200 000 kvm (per 30 juni 2016).

Fler annonser från denna annonsör