Centrum
| Göteborg

Favorit Dela

Kyrkogatan 26

Unik möjlighet för dig som söker ett helt eget kontorshus med 596kvm i centrala Göteborg.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    596 m²

  • Hyra:
Vi har lösning för er som söker ett helt eget kontorshus i centrum. Lokalen är på ca: 600 m² och omfattar 3 plan. Här har ni själv möjlighet att påverka både planlösning som ytskikt och standard vid en eventuell förhyrning. Lokalen har mycket generösa fönsterytor både mot Kyrkogatan och Domkyrkan. Gärna en tagare för hela huset. Välkommen på en visning!
  • Total yta

    596 m2


Utförande

Planlösning:

Kan anpassas helt utifrån era behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Kyrkogatan är en gata mitt i hjärtat av centrala Göteborg. Här finns också NK, Kompassen, Arkaden, Nordstan och Kungsgatans butiksstråk som alla erbjuder shopping av högsta klass. Dessutom är kafé- och restauranglivet sjudande i denna delen av staden.

Närservice:

Vid Kyrkogatan finns shoppingstråken och de små passagerna med butiker, restauranger och kaféer med ett naturligt flöde av människor.

Kommunikationer:

Vare sig man är långväga affärsbesökare eller göteborgare på shoppingtur, så är det enkelt att ta sig till Kyrkogatan. Lokaltrafiken med spårvagnar och bussar har knutpunkter endast 50 m från fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Kyrkogatan 26