Årsta

Favorit Dela

Minuthandlarvägen 2

Lagerlokal i attraktivt läge.

Beskrivning

Välkommen till detta lager om 550 kvm i ett attraktivt läge mitt i Årsta. Närheten till E4, E20 och 73 ut mot Nynäshamn ger fördelar för er som behöver komma ut snabbt på de stora lederna i Stockholm. Lokalen har två lastportar i anslutning till lastkajen och ett lyftbord vilket ger en smidig in- och utlastning. Personaldelen består av två kontor och ett pentry. De ljusa ytskikten skapar en trevlig arbetsmiljö. Goda parkeringsmöjligheter finns.
  • Total yta

    550 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Runt Årsta ligger Nordens största konsumtionsområde. Inom en radie om 20 mil bor fler än 3 miljoner människor. Transporterna här blir enkla med närheten till E4, Södra länken, Liljeholmsbron och Huddingevägen. Med järnvägen når du hela vägen ner till kontinenten. Här ligger Årsta kombiterminal och Årsta Partihallar. Kombiterminalen rustas nu och effektiviseras till ett toppmodernt logistikcenter. Årsta Partihandelscentral omfattar drygt tjugotalet byggnader på en sammanlagd markyta av ca 300 000 kvadratmeter med ca 200 företag. Mest känt är Årsta Partihallar för de import- & grossistverksamheter som dagligen levererar frukt och grönsaker, fisk samt blommor och växter. I området finns också annan verksamhet såsom hotell, restauranger, bensinstationer. Med detta läge har du förutom den service som området kan erbjuda lätt att ta dig till Liljeholmen, Årsta torg eller in till söder.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns det garageplatser att hyra. Är du intresserad kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer:

Här är transporterna snabba och enkla. Närhet till E4, Södra länken, Liljeholmsbron och Huddingevägen gör att du har alla tänkbara trafikleder runt omkring dig, enkelt och smidigt vart du än ska. Garageplatser finns att hyra. Tvärbanan med förbindelse till Gullmarsplan och Alvik stannar med 4 minuters promenad från fastigheten. På lite längre promenadavstånd ligger även pendeltågsstationen Årstaberg som även är en knutpunkt för flertalet bussar.


Övrig information

Övrigt:

Här är fastigheten som distribuerar ut tusentals mejeriprodukter om dagen. Centralt belägen med utmärkt skyltläge mot Årstalänken är fastigheten med inrymmande kontor och lager.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Mia Idre

Mia Idre

mia.idre@castellum.se

+468 VISA NR +4686023357

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Minuthandlarvägen 2

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör