GÖTEBORG

Favorit Dela

Engelbrektsgatan 28

Engelbrektsgatan 28 - 450kvm.

Beskrivning

I denna fastighet från 1929, med en vacker fasad i ljus puts och med smidesbalkonger, erbjuder vi en modern vindslokal på 450 kvm. Den representativa entrén och trapphuset har bevarade detaljer från ursprungsåret. Lokalen som är helt modern, har snedtak och en otrolig utsikt över takåsarna och Avenyn. Idag är det en kombination av öppet landskap och storkontor och här finns även bastu och dusch. Det charmiga pausutrymmet ligger i fastighetens tornkupol och har fönster i tre väderstreck. Det är stor flexibilitet gällande lokalens utformning och vi anpassar den efter era önskemål. Inflyttning kan ske under Q2 2020.
  • Total yta

    450 m2


Utförande

Byggår:

1929


Omgivning

Omgivning/natur:

Säg Avenyn och snart sagt varenda människa i Sverige vet att det handlar om Göteborgs paradgata. Avenyn är stadens medelpunkt och länkar samman centrum med området där Svenska Mässan, Liseberg, Universeum och Världskulturmuseet finns. Avenyn är Göteborgs självklara huvudstråk, en populär destination för åtta miljoner göteborgare och turister varje år. Här finns de attraktiva kontorsadresserna, förstklassigt utbud av shopping och många möjligheter till spännande restaurang- och cafébesök. Vid Götaplatsen är många av stadens kulturella institutioner samlade; Konstmuseet, Stadsteatern, Konserthuset och Bio Göta som visar kvalitetsfilm. Längs Avenyn hittar du några av de stora bankerna, liksom fastighetskonsulter, holdingbolag och finansföretag av olika slag. Men även bland läkare och tandläkare är Avenyn en eftertraktad adress, mycket för att det här finns lokaler lämpliga för ändamålet men också för att adressen i sig står som garant för kvalitet. KOMMUNIKATIONER Avenyområdet är lättillgängligt, kollektivtrafiken, spårvagnar och bussar, har flera hållplatser på eller i direkt anslutning till Avenyn. Flygbussen direkt från Landvetter flygplats stannar på Avenyn. Och trots sitt centrala läge finns här goda parkeringsmöjligheter med såväl Heden, parkeringshus och Vasastaden nästgårds.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

EC

Uthyrare

Emma Carlsson

Emma.Carlsson@wallenstam.se
Marknadsförs av Wallenstam AB
wallenstam.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Engelbrektsgatan 28

Om Wallenstam AB

Som en av de största aktörerna på lokalmarknaden i Göteborg bygger, skräddarsyr och förvaltar vi cirka 500 000 kvm kommersiell yta. Våra lokaler finns framförallt i eftertraktade innerstadslägen, men även i populära närområden. För dig betyder det många spännande lokaler att välja mellan och snabb hjälp när dina lokalbehov förändras. Vi ser långsiktigt på vår relation och en hjärtefråga för oss är att ge bra service snabbt och att följa och stötta ditt företags utveckling över tiden. Att anpassa lokalerna för din verksamhet är en självklarhet för oss!

Fler annonser från denna annonsör