Centrum
| Hässleholm

Favorit Dela

Snickaregatan 1

Modern förvaltningsfastighet med stora möjligheter och omfattande utvecklingspotential. Fastigheten har ett bra och centralt läge i Hässleholm.

 • Kategori:

  Kontor, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt

 • Tillträde:

  Tillträde enl överenskommelse

 • Storlek:

  3 603 m²

 • Pris:
Modern förvaltningsfastighet med stora möjligheter och omfattande utvecklingspotential. Fastigheten har ett bra och centralt läge i Hässleholm. Den är fullt uthyrd till stabila hyresgäster. Fastigheten är bebyggd med en tvåvåningsbyggnad. Dessutom källarplan med såväl lokaler som teknikutrymmen. Fullt uthyrd till olika hyresgäster och verksamheter. Inom fastigheten finns en outhyttjad byggrätt om ca 1 000 kvm. Här finns möjlighet att utveckla exempelvis ny kontorsbebyggelse eller parkeringshus. Fastigheten säljs i en bolagsaffär. INVESTERINGSASPEKTER • Utmärkt läge med mycket god tillgänglighet, alldeles intill Hässleholms C • Lättförvaltad fastighet med stabilt kassaflöde • Stora utvecklingsmöjligheter i befintlig byggnad och genom nyproduktion • Tillväxtläge i tillväxtkommun
 • Total yta

  3603 m2

Ytor Antal Area
Butik 1 1 625
Kontor 2 660
Varmlager 5 1 318
Tomtarea 9 190
 • Ytbeskrivning

  Fastigheten är indelad i ett antal olika lokaler och byggnaden har i dagsläget åtta hyresgäster. Utöverdetta sköts fastighetens parkeringsplats av en stor parkeringsoperatör. Lokalerna, som totalt omfattar ca 3 600 kvm, är till största del uthyrda till friskvårdsverksamhet, lager och kontor. Samtliga lokaler har fin takhöjd och god tillgänglighet via generösa entréer och lastkaj/portar. Utvändigt finns det gott om plats för såväl uppställning som parkeringför kunder och anställda. Inom fastigheten finns en outnyttjad byggrätt om ca 1 000 kvm som ger möjlighet att bygga till för någon av de befintliga hyresgästerna eller att nyproducera lokaler för en tredje hyresgäst. En intressant möjlighet är att nyproducera ett parkeringshus på en del av nuvarande parkeringsyta. I och med läget invid Hässleholms centralstation, 400 meters avstånd, finns en ständig efterfrågan på garage- och parkeringsplatser. Fastighetens centrala och strategiska läge innebär även det intressanta utvecklingsmöjligheter framöver.

Service och bekvämligheter


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fabriken 3


Teknisk information

Byggnad:

Byggår: 1947

Renoveringsår: 2019

Grund: Betong

Stomme: Betong

Bjälklag: Betong

Fasad: Tegel, plåt

Tak: Papp

Fönstertyp: 3-glas isoler

Ventilation: Mekanisk till- & frånluft

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Fjärrvärme


Omgivning

Företag i närheten:

Fastigheten är belägen ca 200 meter norr om Hässleholm Centralstation, med närhet till all service.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Utmärkta parkeringsmöjligheter inom fastigheten.

Närservice:

All service på gångavstånd.

Kommunikationer:

Omedelbar närhet till Hässleholms centralstation.

Skyltläge:

Utmärkt exponeringsläge.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Hedenskog

Partner

Anders Hedenskog

anders.hedenskog@sundsstaden.se

0708 VISA NR 0708119898

0708 VISA NR 0708119898

Nils Holmquist

Lokalförmedlare

Nils Holmquist

nils.holmquist@sundsstaden.se

0709 VISA NR 0709753434

0709 VISA NR 0709753434

Marknadsförs av Sundsstaden AB
Geijersgatan 11
21618 Limhamn
sundsstaden.se
Snickaregatan 1

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Fler annonser från denna annonsör