Gotland | Lärbro

Favorit Dela

Hall Västös 214

Unik strandtomt med bygglov samt detaljplan för 13 lyxiga villor och 50 lägenheter. Panoramautsikt över havet och soluppgången.

Beskrivning

Gotlands vackraste bostadsområde och en säker investering. Ett unikt projekt som verkligen sticker ut och erbjuder en premiumprodukt som saknas i marknaden. Vacker arkitektur som tar vara på områdets fantastiska möjligheter. Modern spännande design kombinerad med omsorgsfull och minutiös planering. Samtliga villor har fantastisk utsikt över havet, morgon- och kvällssol samt egen pool.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris:

Kontakta oss gärna för mer information


Utförande

VA:

V/A finns dragen till tomtgränsen


Omgivning

Omgivning/natur:

Norra Gotland erbjuder en fantastisk och spännande natur. Här finns naturreservat och strövområden, badvikar och mäktiga raukområden. Vill man ta en utflykt från den egna stranden så kan man bada i både insjöar och i vattenfyllda kalkbrott. Blå lagunen och Smöjen är två sevärda kalkbrottsbad i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkering i området.

Närservice:

Livsmedelsbutiker på norra Gotland hittar man i Stenkyrka, Lärbro, Slite och Fårösund. I Slite finns även Systembolag och Apotek. Restauranger, caféer och butiker finns både i tätorterna och på landsbygden.

Kommunikationer:

Mycket bra förbindelse med både Visby och Kappelshamnen via väg 149. Det finns reguljärtrafik med buss i anslutning till området. Den som inte har bil med sig till Gotland kan ta sig till norra delen av ön med kollektivtrafik. Busstrafiken är tämligen tät. Från Fårösund på nordligaste delen av Gotland finns gratis färja över till Fårö. Överfarten tar bara några minuter.

Skyltläge:

Fantastisk strandtomt med panoramautsikt över viken och soluppgången. Tomtens placering är idealisk och tillåter både en fantastiks utsikt över havet och mysiga kvällar med kvällssol.

Vägbeskrivning:

7 km from Kappelshamnen, nära Blue lagunen


Övrig information

Planbestämmelser:

Detaljplan och bygglov finns

Övrigt:

Projektet är uppdelad i 2 delar/fastigheter. 1. Tomt 1: 13 Villor 2. Tomt 2: 50 lägenheter.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

TZ

Manager

Theodore Zannakis

theodore.zannakis@anodox.com
Marknadsförs av Anodox AB

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hall Västös 214