Kungsholmen | Stockholm

Favorit Dela

Fridhemsgatan 38

Unik lokal med industrikänsla.

Beskrivning

Unik lokal med industrikänsla. Här finns möjlighet att etablera er verksamhet i en lokal med generös takhöjd, vilken passar lika bra till kontor som butik. Lokalen är 366 kvm och vägg i vägg finns ett lagerutrymme med garageport om ca 270 kvm som är möjligt att hyra.
  • Total yta

    636 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 366 636

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kv Arbetaren 14

Byggår:

1929

Planlösning:

Lokalens entré i markplan har en generös takhöjd och fönster mot både Fridhemsgatan och innergården vilket ger ett rikligt ljusinsläpp. Här finns stora ytor med plats för väntande besökare eller lounge. En halv trappa ned möts man av en öppen planlösning med en stor lanternin mot innergården som släpper in generöst med ljus. Här finns utrymme för arbetsplatser och avkoppling intill pentryt. Lokalen har ytterligare två mörka rum som kan användas till möten eller pausytor. Dessutom finns en mindre garageport med ramp ned i lokalen. I övrigt har lokalen två WC.


Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till både stadspuls och lummiga grönområden. Både Karlbergskanalen och Norr Mälarstrand ligger inom gångavstånd och erbjuder trevliga promenadstråk längs med vattnet. Vid Norr Mälarstrand finns bl a restaurangerna Mälarpaviljongen och Orangeriet som är populära under sommaren. Även de båda parkerna Kronobergsparken och Rålambshovsparken ligger inom bekvämt gångavstånd.

Närservice:

Lokalen har ett centralt läge intill Västermalmsgallerian där all tänkbar service finns. Kring fastigheten finns restauranger, caféer och flertalet butiker.

Kommunikationer:

I området finns goda kommunikationer. Tunnelbanans station Fridhemsplan ligger ett stenkast från fastigheten och trafikeras av gröna och blå linjen. Till T-centralen är det endast ca 4 minuters restid. Från Fridhemsplan går även flertal bussar, bland annat blåbusslinjerna 1, 3 och 4.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

KK

Komfast

info@komfast.se

08-6 VISA NR 08-678 04 00

Marknadsförs av Komfast AB
komfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fridhemsgatan 38