Norrmalm
| Stockholm

Favorit Dela

Vasagatan 7

7A erbjuder flexibla kontorslösningar med konferensmöjligheter på fyra attraktiva adresser i centrala Stockholm.

  • Kategori:

    Kontor, Kontorshotell/Coworking

  • Storlek:

    5 - 200 m²

  • Hyra:
Hos oss får ditt företag förutsättningar att växa – oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Vi erbjuder kontorslösningar med fullservice och konferensmöjligheter i Stockholms mest attraktiva affärsområden. Slå dig ner i våra personligt inredda lounger, hyr en egen arbetsplats eller hitta ditt nya kontor från några enstaka till tusentals kvadratmeter. Som hyresgäst hos oss har du tillgång till samtliga av våra anläggningar i city och vår flexibilitet gör det alltid möjligt att byta till större lokaler eller växla ner vid behov. Hyr endast den yta som matchar era behov. Vi hjälper dig att hitta din plats. 7A Centralen I myllret på Vasagatan hittar du en anläggning som lever upp till sitt namn. Med endast några få steg till tåget och tjugo minuter till Arlanda är det svårt att tänka sig ett bättre läge för ditt företag. Här får du tillgång till både kontorsrum och konferenslokaler med panoramautsikt. I en anläggning som bjuder på det bästa av två världar. Privat kontor Vi erbjuder fullt möblerade kontorsrum i alla storlekar med tillgång till fullservice, bokningsbara mötesrum och alla våra lounger. Pris vid förfrågan. Business Lounge Ett flexibelt medlemskap som ger dig tillgång till fyra lounger med mötesmöjligheter i centrala Stockholm. Välj det läge som passar dig bäst för dagen eller där du är närmast dina kunder. 4500 SEK/månad. Virtual Office För dig med behov av Stockholms bästa företagsadresser med mötesmöjligheter– men inte ett fysiskt kontor. 1900 SEK/månad. Hos 7A hittar du det bästa läget för ditt kontor oavsett vilken av våra fyra anläggningar i centrala Stockholm du väljer. Blicka ut över Nybrovikens vatten, kliv ut mitt i Odenplans puls eller nå Stockholm Centralstation runt hörnet. Med personlig service och kontor i alla tänkbara storlekar skapar vi miljöer där ditt företag kan känna sig som hemma. Välkommen till 7A!
  • Total yta

    200 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 5 200

Service och bekvämligheter


Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering


Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsgarage i huset med hiss direkt upp till kontoret.

Närservice:

Endast några meter från Vasagatans myller hittar du Stockholm Centralstation, Arlanda Express och Cityterminalen där du enkelt tar dig vidare med pendeltåg, tunnelbana eller buss. För dig som föredrar att gå eller cykla till jobbet växer nya cykelbanor och bredare trottoarer fram i samband med att Vasagatan byggs om till en mer levande stadsgata. I närområdet finns det gott om trevliga restauranger att välja mellan. Till Drottninggatan och Hötorget är det endast ett par hundra meter och här finns ett stort serviceutbud med shoppingstråk och caféer.

Kommunikationer:

Stockholm Centralstation Knytpunkt för all lokaltrafik, fjärrtåg, regionaltåg, fjärrbussar och Arlanda Express.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

IT

Försäljningschef

Ida Tengman

office@7a.se

08-5 VISA NR 08-586 107 00

Marknadsförs av 7A Sevena AB
Strandvägen 7
11456 Stockholm
7a.se
Vasagatan 7