Rosersberg | Rosersberg

Favorit Dela

Järngatan

Nu sätter vi spaden i marken för vårt nya projekt i Rosersberg! Huset blir på ca 18 000 kvm och ska stå klart i december 2020.

Beskrivning

I Rosersberg kommer det finnas möjlighet att hyra ett helt nytt lager from december 2020. Lagret byggs i ett bolag som är ett joint venture mellan Kilenkrysset och Bockasjö. Vi kommer att erbjuda en takhöjd på 11,7 meter fritt under balk och 17 st vädertätade lasthus plus en markport. Golvbärigheten kommer ligga på 3500 kg/ kvm och 5000 kg punktlast. Betongförstärkning för lastbilsuppställning framför varje port. Huset kommer också ha ett heltäckande automatiskt brandlarm och ESFR-sprinkler i hela lagerdelen. Byggnaden kommer att vara ansluten till fjärrvärme. Genomsnittlig belysningsnivå i lagret är 300 lux mätt 1,5 m från golv. Kontor och personalutrymmen kommer placeras på entresol. Välkommen att kontakta oss för mer information!
  • Total yta

    18000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 14 000
Kontor 600
Övrigt 3 400

Teknisk information

Miljöcertifiering:

GreenBuilding

GreenBuilding var ett initiativ från EU mellan 2004-2014 för att snabba på energieffektiviseringen inom bygg-och fastighetssektorn. Den här certifieringen riktar sig till fastighetsägare och förvaltare som vill effektivisera energianvändningen i sina lokaler och bostäder. Kravet är att byggnaden använder 25 procent mindre energi än tidigare eller jämfört med nybyggnadskraven i BBR. Idag ansvarar Sweden Green Council för GreenBuilding i Sverige.

Källa: https://byggtjanst.se/acdmy/en-introduktion-till-miljocertifiering

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Linda Persson

Affärsutvecklare

Linda Persson

linda@newlocation.se

072- VISA NR 072-0409100

Marknadsförs av Bockasjö AB
bockasjo.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Järngatan