Sisjö industriområde
| Askim

Favorit Dela

Askims verkstadsväg 5A

Nu finns möjlighet att förhyra en kombilokal om totalt ca 1100 kvm höglager/kontor med toppenläge i Sisjöns industriområde.

  • Kategori:

    Lager/Logistik, Kontor

  • Storlek:

    1 102 m²

  • Hyra:
Lokalen består av ett praktiskt höglager med 7 m i takhöjd och totalt 3 st portar. Via en trappa från lagret kommer du direkt in i den trevliga kontorsdelen som även har separat entré från husets framsida. Kontoret är idag uppdelat i separata kontorsrum men planlösning anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.
  • Total yta

    1102 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 260
Lager/Logistik 842

Utförande

Planlösning:

Lagerdel om 842 kvm med höglager i två ytor, tre portar och sju meter i takhöjd, dessutom omklädning och personalytor Kontorsdel om 260 kvm, anpassas i samråd med tillträdande hyresgäst.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Sisjö Handels- och industriområde med närhet till service och handel, restauranger och motionsanläggningar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

God parkeringsmöjligheter finns.

Kommunikationer:

Sisjön ligger nära Göteborg större trafikleder. Härifrån tar du dig snabbt till stadens södra, västra och centrala delar. Goda busskommunikationer med buss 184 som tar dig till Frölunda Torg på 9 minuter och med buss 84 som tar dig till Marklandsgatan på 20 minuter.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jessica Johansson

Jessica Johansson

jessica@grandab.com

0709 VISA NR 0709923624

Marknadsförs av Grandab Managament
Volrat Thamsgatan 4
41260 Göteborg
grandab.com
Askims verkstadsväg 5A