Stockholm City | Stockholm

Favorit Dela

Klarabergsgatan 35

Mindre Popup-kontor i centralt läge.

Beskrivning

Välkommen till Klarabergsgatan 33 mitt i centrala Stockholm. Här finns ett trevligt kontor som är perfekt för det lilla företaget. Lokalen hyrs ut för popup-verksamhet på minst 3 månader eller max 9 månader. Kontakta oss för mer information.
  • Total yta

    60 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Orgelpipan 4

Byggår:

1957

Planlösning:

Popup-kontor om 60 kvm för mindre företag.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen mitt i Stockholm City. Här har du direkt närhet till innerstadens puls med Åhlens city och Sergels torg som närmaste grannar. Stockholm central finns på gångavstånd med både regional- och pendeltåg.

Närservice:

Fastigheten är belägen alldeles intill Drottninggatan som är en av Stockholms största shoppinggator. Åhléns City finns mittemot fastigheten. NK och Gallerian finns på promenadavstånd.

Kommunikationer:

Från Klarabergsvägen T-centralen och Centralstationen på bara någon minuts promenad. T-centralen är Stockholms mest trafikerade tunnelbanestation och trafikeras av samtliga tunnelbanelinjer. Från Centralstationen avgår pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda express, flygbussarna samt flertalet stadsbusslinjer.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Natalia Ben Jemia

Uthyrare

Natalia Ben Jemia

natalia.benjemia@klovern.se

010- VISA NR 010-482 71 01

Marknadsförs av Klövern AB
klovern.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Klarabergsgatan 35

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör