Centrum | Malmö

Favorit Dela

Adelgatan 2

Vindskontor i vacker sekelskiftesfastighet.

Beskrivning

Vindsvåning på hörna i sekelskiftesfastighet - detta är ett kontor med karaktär utöver det vanliga! På de översta våningsplanen med interntrappa kan vi nu erbjuda en unik lokal där ni kan vara med och påverka utformningen från början till slut. Beroende på utformning och önskemål kan man få en lokal på 1043 kvm. Här kommer gammal charm med tidtypiska detaljer såsom t ex träbjälkar låta mötas av modern känsla och välfungerande teknik. Lokalen kommer att byggas om från grunden utefter önskemål från er verksamhets behov. Ett bättre kommunikationsläge än detta är svårt att hitta, endast ett stenkast till Malmö Centralstation. För er som har bilburen personal finns det tre olika parkeringshus i direkt närhet. För en virtuell visning av lokaler i huset, kopiera länken och klistra in i din webläsare: https://youtu.be/3kDWgeIoa78.
  • Total yta

    1043 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 668 1 043

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Svanen 1

Renoveringsår:

2019

Våningsplan:

5


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Det centrala läget gör att man har all tänkbar service i närheten. Här finns ett stort utbud av lunchrestauranger precis utanför porten. Självklart finns här också bank, frisörer, shopping och gym i närheten.

Kommunikationer:

Malmö Centralstation ligger endast ett par minuters promenad från denna vackra sekeskiftesfastighet. För den bilburne finns det parkeringshus i området.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

Malin Henriksson

Leasing Manager

Malin Henriksson

malin.henriksson@newsec.se

040 VISA NR 040 631 13 11

0708 VISA NR 0708 11 82 87

Marknadsförs av Newsec
newsec.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Adelgatan 2