Gärdet
| Stockholm

Favorit Dela

Sehlstedtsgatan 6

Letar ditt företag efter ett mindre kontor med möjlighet till snabbt tillträde? Här har ni det!

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  3 200 kr/m²/år. Utöver hyran tillkommer värme 150 kr/m² och år, fastighetsskatt 227 kr/m² och år.

 • Storlek:

  187 m²

Det här kontoret passar allra bäst för verksamheter som vill ha egna arbetsrum. Utöver de egna rummen har lokalen även mötesrum, konferensrum och en större öppen yta med pentry. Parkering finns utanför fastigheten.
 • Total yta

  187 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 187 3 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

3200


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stettin 5

Byggår:

1967


Omgivning

Omgivning/natur:

Området Gärdet/Värtahamnen är ett välkänt område i Stockholm med en gedigen historik. Nu genomför Stockholms stad ett av Europas största stadsutvecklingsprojekt - Norra Djurgårdsstaden - som sträcker sig från Hjorthagen i norr till Loudden i söder. Här uppförs en hållbar blandstad med 12000 bostäder och 35000 arbetsplatser samt ett brett serviceutbud med restauranger, kaféer, bank, friskvård, butiker och mataffärer. Stadsdelen ska vara färdig under 2025.

Närservice:

Du har har gymkedjan SATS som närmsta granne och det finns gott om restauranger i närområdet. På Gärdet kan du åka skidor när snön ligger, eller varför inte ta en skön joggingrunda på lunchen? Kampementsbadet ligger knappt 200 meter bort. I takt med att Norra Djurgårdsstaden växer fram kommer utbudet av närliggande service bli större.

Kommunikationer:

Det är bara 10 minuters promenad till Tunnelbana Gärdet och bussar går utanför fastigheten. Med bil är det nära ut på E18 och E4/E20 via den nya tunneln.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sophie Ring

Uthyrare

Sophie Ring

sophie.ring@kungsleden.se

010- VISA NR 010-151 63 03

Marknadsförs av Kungsleden AB (publ)
Warfvinges väg 31
11251 STOCKHOLM
kungsleden.se
Sehlstedtsgatan 6

Om Kungsleden AB (publ)

Kungsleden är ett börsnoterat fastighetsbolag verksamt i Sverige med inriktning på att aktivt äga, förvalta och utveckla kommersiella fastigheter i tillväxtregioner. Vi erbjuder tillgängliga och ändamålsenliga lokaler i rätt lägen och till rätt pris för kontor, industri/lager samt handel. Våra förvaltare och uthyrare finns baserade vid något av våra sju lokalkontor där de i nära dialog med hyresgästerna arbetar för att säkerställa bra, trygga och flexibla lokaler. Vårt bestånd består idag av drygt 300 fastigheter lokaliserade i Storstockholm, Storgöteborg, Mälardalen och sydvästra Sverige samt ett antal tillväxtorter i övriga Sverige. Genom att förstå den lokala marknaden samt att inom vissa områden samla beståndet i kluster, har vi möjlighet att möta hyresgästernas behov men även snabbt erbjuda nya lösningar när lokalbehoven ändras.

Fler annonser från denna annonsör