Södra Hyllie / Svågertorp | Malmö

Favorit Dela

Bjäre Plats 1

En kort promenad från stationen i Svågertorp, med direkt access till E6/E20, samt endast 15 min från Copenhagen Airport - Där byggs ert nya kontor!

Beskrivning

Nu planeras för uppförandet av kontorsbyggnad nummer två av fem i The Gate som kommer bli ett av Sveriges närmaste kontorskomplex till Danmark, Copenhagen Airport och resten av Europa. Här har ni möjlighet att hyra skräddarsydda lokaler från ca 900 kvm till 5000 kvm med Ikea Hubhult och Peab Center Malmö som närmsta grannar. Läget är optimalt för företag som snabbt vill kunna ta sig ut på vägarna samtidigt som personalen ska kunna välja att åka buss/tåg eller cykla till jobbet. Har man dessutom många besök och internationella kontakter tar man sig över Öresundsbron och vidare till Copenhagen Airport på endast ca 15 minuter. Ring Nils idag för att höra mer om The Gate! 0709-75 34 34
  • Total yta

    5000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 900 5 000

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stenekullen 2

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Nils Holmquist

Lokalförmedlare

Nils Holmquist

nils.holmquist@visings.se

0709 VISA NR 0709753434

0709 VISA NR 0709753434

Marknadsförs av Sundsstaden AB
sundsstaden.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Bjäre Plats 1

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Fler annonser från denna annonsör