Centrum | Göteborg

Favorit Dela

Järnvågsgatan Gatunr

Välkommen till Våghuset på Masthuggskajen – nybyggda kontor som utmanar perspektiven!

Beskrivning

Nu bygger vi Våghuset, en av stadens nya ikonbyggnader som hämtat inspiration så väl ifrån älven som ifrån Järnvågen. Här finns möjlighet att bli en del av Göteborgs nya nav och stadens utveckling. I huset finns effektiva kontorsytor och oavsett om ni har behov av det stora eller lilla kontoret så finns det plats för er. Husets övre våningsplan har en fantastisk utsikt över älven och den profilskapande gestaltningen ger unika möjligheter att sticka ut och skapa en arbetsplats utöver det vanliga. Husets hyresgäster har tillgång till den stora takterrassen vilket ger möjlighet till utomhusarbete, avkoppling, företagsevent eller en kopp kaffe med kollegorna i solen. I gatuplanet planeras för kafé, handel och service. Här kommer att finnas en generös cykelparkering som är lätt tillgänglig från Masthamnsgatan. Från cykelrummet tar du dig enkelt upp i huset utan att behöva gå ut. Huset är certifierat enligt BREEAM Excellent vilket är den näst högsta nivån vilket innebär stort fokus på material, ljud, ljus, luft mm. En hållbar byggnad där människor ges möjlighet att må bra och trivas. Vi räknar med att välkomna husets nya hyresgäster under hösten 2022.
  • Total yta

    10000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 300 10 000

Omgivning

Närservice:

Våghuset ligger granne med Järntorget vilket innebär att utanför dörren finns alla trevliga restauranger och butiker i Haga, längs Långgatorna och i Linnéstaden.

Kommunikationer:

Hit är det enkelt att ta sig. Järntorget och Järnvågen är knutpunkter för stadens kollektivtrafik och trafikeras av en mängd bussar och spårvagnar. Bilparkeringar finns i närliggande p-hus. Cykelgarage finns i huset och möjlighet finns till medlemskap i bilpool och tillgång till podtaxi. Den kommande Västlänken med station Haga ger snabb access åt alla håll. Med den planerade linbanan och nya färje-förbindelser knyts södra och norra älvstranden ihop där inte minst Lindholmen och Lindholmen Science Park kan nås på några minuter. Dessutom ligger kontinenten bara några få timmar bort tack vare Stena Lines Danmarksfärjor som avgår från just Masthuggskajen.

Skyltläge:

Skyltläge ut mot Oscarsleden.


Övrig information

Övrigt:

Masthuggskajen kommer att utvecklas till en ny stadsdel med 1.300 bostäder och närmare 6.000 arbetsplatser. Området präglas av kontraster; av månghundraårig historia och moderna uttryck, slitet och polerat, småskaligt och storslaget, lokalt och globalt, alternativt och kommersiellt. Masthuggskajen är Sveriges första hållbarhetscertiferade stadsdel enligt Citylab. Läs mer om Masthuggskajen på www.masthuggskajen.se.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Carl-Johan Petersson

Kundansvarig

Carl-Johan Petersson

carl-johan.petersson@ncc.se

0736 VISA NR 0736-820 315

Marknadsförs av NCC Property Development AB
ncc.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Järnvågsgatan Gatunr

Om NCC Property Development AB

NCC Property Development är ett av fyra bolag inom NCC-koncernen. Vi verkar främst inom kontor, handel och logistik och har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. För oss på NCC är det viktigt att i ett nära samarbete med kunden skapa en unik arbetsplats. Vi kombinerar expertis med en djup ¬förståelse för kundernas verksamhet, processer och utmaningar och vi strävar efter att inspirera, stötta och ge kunden råd på ett konsultativt sätt. Med utgångspunkt i vårt koncept Future Solutions by NCC, som grundar sig i omfattande studier av kring framtidens arbetsplatser, har vi skaffat oss en bra grund av insikt och inspiration för att stötta vårt arbete.

Fler annonser från denna annonsör