Ödeshög | Tranås

Favorit Dela

Trehörna Wärdshus 1

Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell, konferens, restaurang & vandrarhem och det finns 24 rum med 69 fasta bäddar i olika storlek och standard.

Företagsnamn:

Trehörna Wärdshus

Beskrivning

Företag till salu Trehörna Wärdshus AB, förvärvade i maj 2010 skolfastigheten Trehörna 1:26 i Östergötland om 1 250 kvm. Fastigheten ligger på en strandtomt mot Trehörnasjön och är närmaste granne till Trehörna kyrka. Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell, konferens & vandrarhem och det finns 24 rum med 69 fasta bäddar i olika storlek och standard. I hotelldelen finns 15 hotellrum med egna badrum för upp till 38 personer och i vandrarhemsdelen finns 8 trebäddsstugor med delat badrum för 24 personer och ett familjerum med eget badrum för 7 personer. Företaget har också en lägenhet om 3 rok på 85 kvm plus inglasat uterum om 15 kvm som idag nyttjas av fastighetsägaren. Dessutom finns det förberett (vad gäller vatten, avlopp och el mm) för att bygga en till lägenhet i denna del av fastigheten om ca 100 kvm. Fastigheten Trehörna 1:26 har totalrenoverats. En skola byggdes om till hotell, vandrarhem, festvåning och konferens samt en hyreslägenhet under åren 2010 till 2012, och sedan fortsatt underhåll kontinuerligt fram till dags dato. 2019 byttes till exempel värmesystemets värmepumpar ut för bättre effekt och brandlarmet är numera digitalt uppkopplat mot SOS Alarm. Fastighetsägaren valde att konsekvent genomföra en högkvalitetsmässig standard i själva fastighets-renoveringen och den totala investeringen var på ca 6,5 miljoner. Företaget har funnits på www.booking.com sedan 2013 och har många bra recensioner och en hög rating på både hotell och vandrarhem. Trehörna Wärdshus har utskänkningstillstånd med fullständiga rättigheter, serveringstillstånd och godkänd livsmedelsanläggning samt polistillstånd finns för hotellverksamhet för upp till 80 boende och upp till 149 personer i konferensanläggningen. FÖR FLER BILDER OCH ÄNNU MER INFORMATION OM TREHÖRNA WÄRDSHUS VÄNLIGEN KLICKA PÅ LÄNKEN NEDAN. Trehörna Wärdshus måste upplevas. Kontakta ansvarig företagsmäklare Peter Öster för en rundvisning! Fakta: Objekt nr: 1001 Bransch: Wärdshus, Hotell, Vandrarhem & Konferens. Namn: Trehörna Wärdshus Ort: Trehörna, Ödeshögskommun Oms: 1 000 000 kr Pris: Ring för information Peter Öster Företagsmäklare Växel 031 13 64 48 Mobil 0760 06 81 79 po@eucommerce.se www.eucommerce.se Upprättande av alla avtal avseende förvärvet av fastigheten ansvarar fastighetsmäklare Ted Andersson / Limhamns Mäklare.

Service och bekvämligheter


Ekonomi

Pris:

Ring för information

Intäkter:

1 000 000 kr


Utförande

Bransch:

Hotell/Turistföretag

Startår:

2009

Verksamhet:

Den huvudsakliga verksamheten är idag hotell, konferens & vandrarhem och det finns 24 rum med 69 fasta bäddar i olika storlek och standard.

Resultat:

Vinst


Omgivning

Omgivning/natur:

Sjönära läge

Företag i närheten:

Fastigheten ligger på en strandtomt mot Trehörnasjön och är närmaste granne till Trehörna kyrka.

Parkeringsmöjligheter/garage:

tillgång till parkering


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Peter Öster

Företagsmäklare

Peter Öster

po@eucommerce.se

+46 VISA NR +46 31-13 64 48

+46 VISA NR +46 760-06 81 79

Marknadsförs av EU COMMERCE Företagsförmedlingen AB
eucommerce.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Trehörna Wärdshus 1