Malmköping | Malmköping

Favorit Dela

Café Björndammen

Beskrivning

Längs med riksväg 55 mellan Malmköping och Strängnäs nere vid vattnet ligger Café Björndammen som funnits och bedrivits av olika ägare i generationer. Ett mycket populärt café som ligger med ett utmärkt läge för såväl fritidshusägare i området med omnejd, resenärer på genomfart och våra lokalbor. Fastigheten bjuder på en mäktig naturupplevelse med en stor trädgårdstomt längs med vattnet. Utöver huvudbyggnaden som består utav cafélokal, kök och en rymlig inglasad veranda så finns här även ett nybyggt hus med två toaletter, det gamla dasset och även en förrådsbyggnad. Café Björndammen måste upplevas på plats för att förstå harmonin och lugnet (trots läget intill riksväg 55) som infinner sig här. Vi ses på visningen!
  • Total yta

    80 m2

Ytor Antal Area
Butik 1 80
Tomtarea 2 505

Ekonomi

Taxeringsvärde:

169 000 kr

Pris:

2 375 000 kr


Teknisk information

Byggnad 1:

Byggnadstyp: Hyreshuslokal

Byggår: 1929

Byggnad Café:

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 1929

Beskrivning: Torpargrund, stomme av trä, bjälklag av trä, fasad stående träpanel, 1-glasfönster, 1-kupigt taktegel. - Entrévåning: CAFÉLOKAL Trägolv, träpanel + målade väggar. Vitmålat pärlsponttak. Utgång till inglasat uterum. KÖK Plastmatta, skåpsinredning. 2 diskhoar, 1 halvkyl, 1 halvfrys, 1 helkyl, spis med två ugnar, diskmaskin. Skafferi. Cafélokal och kök totalt ca 47 kvm. INGLASAT UTERUM, CA 20 KVM - Övervåning: Trappa från utsidan. Vindsutrymme över hela byggnaden med utvecklingsmöjlighet. Total bruksyta entrévåning och vindsutrymme ca 80 kvm. Uppvärmning, kylning och ventilation Vedkamin. Vatten och avloppstyp Grävd vattenbrun, sommarvatten. (kvalitetstestat 2 gånger/år) WC-avlopp till 6 kbm sluten tank, övrigt avlopp till 3-kammarbrunn med infiltration.

Byggnad Toalettbyggnad:

Byggnadstyp: Övrig

Byggår: 2018

Beskrivning: Platta på mark, stomme av trä, fasad av stående träpanel, 2-glas isolerfönster, 1-kupigt taktegel. Nybyggd toalettbyggnad med 2 toalettrum varav den ena är handicapanpassad. Klikergolv, vitmålade träväggar och tak. Wc och tvättställ.

Byggnad Lillstuga:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Inrymmer förråd och enkelt inrett rum.

Byggnad Uthus:

Byggnadstyp: Övrig

Beskrivning: Ligger på ofri grund (lite utanför tomten med med tillstånd). Inrymmer förråd och utedass.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

AM

Fastighetsmäklare

Andreas Malmsten

andreas.malmsten@svenskfast.se

+467 VISA NR +46708282485

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
svenskfast.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Café Björndammen

Om Svensk Fastighetsförmedling

Om Svensk Fastighetsförmedling Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore.

Fler annonser från denna annonsör