B4154 | Ospecifierad ort

Favorit Dela

Lapland Spirits - The New Exclusive Swedish Alcoholic Beverages.

Beskrivning

Lapland Spirits affärsidé är att marknadsföra och sälja alkoholhaltiga drycker efter norrländskt/lappländskt koncept, gällande råvaror (bär, frukter, kryddor och örter) samt förpackning. I dagsläget sker ingen försäljning, däremot har bolaget gjort vissa testinsatser på marknaden och dess mottagande har varit väl godkänt.

Utförande

Bransch:

Tillverkande företag

Utrustning som medföljer:

Försäljningen omfattar inkråmet i Lapland Water AB, org. nr 556719-6166. I försäljningen ingår: - Konceptet Lapland Spirits. - Samtliga registrerade dryckesvarumärken. - Produkttillstånd - Registrerad upplagshavare, vilket innebär att Bolaget har fullständigt tillstånd att producera, hantera, handla samt lagra alkoholdrycker.

Verksamhet:

Tidigare har produkterna tillverkats hos producenten Svensk Vodka i Motala som nu har lagts ned. Samtal förs dock med alternativa tillverkare om en eventuell köpare av produkterna saknar egen möjlighet till tillverkning. Recepten influeras av norrländska råvaror. Grundidén till konceptet var att skapa ett antal exklusiva drycker med ett nytt och unikt koncept av högsta kvalitet. Valet föll på Lappland, "Europas sista vildmark". Lappland är inte bara ett globalt känt varumärke, utan även ett av världens vackraste landskap. Med en eftersträvan av perfektion samt en stark vision och beslutsamhet av att skapa något enastående påbörjades utformningen av dryckerna. I form av säregna flaskor och väl genomarbetade varumärken har Bolaget skapat något sällsynt, ett världsunikt koncept av högsta kvalitet. I dagsläget har produkterna Lapland Jojk, Nubben, Vodka, Jin och Liquer tagits fram och testats på marknaden med gott mottagande. Tillverkning har enbart skett i 50 ml flaskor, avsedda för test av marknaden. Planer har funnits att fortsättningsvis lansera dryckerna i flaskor om 50 och 70 cl, samt även i presentförpackningar.


Varför är detta en bra investering?

Produkterna marknadsförs och förknippas med ”Lappland”. ”Lapland” är ett starkt varumärke på global nivå. Produkterna har inga kända svagheter som kan uppvisas. Bedöms finnas en stor, global marknad för produkterna.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BB

Bolagsbron

info@bolagsbron.se

070- VISA NR 070-6091033

Marknadsförs av Bolagsbron
bolagsbron.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.